Dan krajobrazne arhitekture na Zagreb Design Week 2020

U subotu 5. rujna od 11-17 sati

Tvrtka Tech Garden poziva vas na besplatne konzultacije krajobrazne arhitekture koje će se u sklopu Zagreb Design Weeka održati u subotu 5. rujna 2020. od 11-17 sati

Čak i ako nemate puno prostora za uređenja balkona, terase ili vrta, vaše postojeće utočište može postati prava zelena oaza uz praktična i originalna rješenja koja donosi tvrtka Tech Garden. U sklopu ovogodišnjeg 7. Tjedna dizajna Zagreb (Zagreb Design Week 2020) koji se održava u Tehničkom muzeju Nikola Tesla (Hala V) tako možete dobiti najbolje savjete za uređenje vašeg balkona, terase ili vrta, a sve što je potrebno za besplatne konzultacije je nacrt ili fotografija prostora kojeg želite urediti.

Kako ističu u Tech Gardenu, krajobrazna arhitektura je ključni element urbanog održivog razvoja, a više informacija o besplatnim konzultacijama potražite ovdje.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Kada će Zagreb dobiti novi javni park u Jurkovićevoj ulici?

Prvog dana ljeta Zagrepčanke i Zagrepčani imali su priliku doznati mnoštvo zanimljivih informacija o parkovnoj tradiciji svog grada, ali i o mogućnostima uređenja novih parkova i zelenih površina koji nam trebaju pružiti hlad i spas od ljetnih vrućina te sve izraženijih klimatskih promjena.

Luksuzna betonska kuća za vruća indijska ljeta

Tropske ljetne vrućine ublažavaju se strujanjem zraka kroz otvore s drvenim sjenilima na neobrađenoj betonskoj fasadi i pažljivo uređenim interijerom koji se otvara prema zelenilu prostranog vrta i okolišu kuće.

Beč ponovno bira najljepše privatne vrtove

Sve građanke i građani Beča koji su svoje domove i balkone ukrasili prekrasnim cvijećem i biljkama moći će sudjelovati u gradskom foto-natječaju „Rascvjetani dom“

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER