Objavljen Indikativni godišnji plan Poziva za 2018. godinu sufinanciranih iz OPKK

Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je Indikativni godišnji plan Poziva na dostavu projektnih prijedloga sufinanciranih iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. za 2018. godinu

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije RH u svojstvu Upravljačkog tijela za Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. objavilo je Indikativni godišnji plan Poziva na dostavu projektnih prijedloga sufinanciranih iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. za 2018. godinu s ciljem obavještavanja javnosti i omogućavanja pravovremene pripreme projektnih prijedloga potencijalnih prijavitelja.

Plan sadrži indikativni popis poziva na dostavu projektnih prijedloga i rokova poznatih u trenutku izrade plana te je podložan izmjenama i dopunama sukladno dinamici poslovnih procesa uključenih institucija.

Indikativni godišnji plan Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2018. godinu možete preuzeti u PDF formatu na sljedećoj poveznici.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Borzan pozvala građane da se prijave za ugradnju dizala iz EU fondova

Početkom listopada prošle godine u Kući Europe u Zagrebu održan je okrugli stol pod nazivom “Inicijativa Dostupnost do stana - Kada će krenuti dizala?“ koji je organizirala hrvatska europarlamentarka Biljana Borzan zajedno s Koordinacijom umirovljeničkih udruga Hrvatske pošte i Hrvatskog telekoma

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER