Rimac Automobili predstavili plavi C_Two za američku publiku

Promocija C_Two započinje gostovanjem u glasovitom Petersen Automotive muzeju

Nakon svjetske premijere novog električnog hiper automobila Rimac C_Two u ožujku ove godine na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, Rimac Automobili otkrivaju kalifornijsko izdanje plavog C_Two koji će s nekoliko premijernih detalja predstaviti na automobilskom tjednu u Montereyu. A boljeg mjesta za početak promocije od prestižnog muzeja Petersen Automotive uistinu nema!

Rimac Automobili američku promociju započinju gostovanjem u prestižnom muzeju Petersen Automotive, gdje je njihov plavi C_Two izložen ovog vikenda. Muzej je 1994. osnovao medijski izdavač Robert E. Petersen, a osim što je jedan od najvećih svjetskih automobilskih muzeja s nevjerojatnom kolekcijom automobila, ističe se i svojim prelijepim pročeljem od nehrđajućeg čelika.

Fotografija: www.rimac-automobili.com

Novi C_Two se svojom lijepom nijansom plave boje i novim dizajnom naplataka idealno uklapa u živopisni krajolik „Zlatne države“. Novi luksuzni prtljažnik u potpunosti je prilagođen potrebama kalifornijskog načina slavljenja života, pa je u skladu s elegancijom manifestacije Monterey Car Week opremljen dvjema šestolitrenim bocama pjenušca i kristalnim čašama.

Fotografija: www.rimac-automobili.com

Rimčev C_Two će se sljedećeg tjedna predstavljati u Montereyu, a u petak 24. kolovoza će se pridružiti okupljanju ljubitelja i kolekcionara automobila Quail - A Motorsport Gathering. Sljedećeg dana, u subotu 25. kolovoza, Rimac Automobili sa svojim C_Two automobilom sudjeluju i na Exotics on Cannery Row, gdje će se naći u društvu najbržih i najopakijih super-automobila na svijetu.

Fotografija: www.rimac-automobili.com

 

S.F. / Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

Ako vam nedostaje hrabrosti električno hiper vozilo Rimac C_Two može vas voziti i samo

Novo električno hiper vozilo Rimac C_Two jučer je bilo glavna senzacija Salona automobila u Ženevi. S 1.914 KS bez obzira na masu od 1950 kg postiže nevjerojatno ubrzanje do 100 km/h u svega 1,95 sekunde i krajnju brzinu 412 km/h. Kao da to već nije dosta, C-Two je opremljen i sustavom prepoznavanja lica, a kada prepozna vlasnika, otvaraju se atraktivna vrata i pokreće motor.

Novi izazov za Rimac Automobile!

Rimac će za Automobile Pininfarina i razvoj njihovog prvog električnog automobila visokih performansi, PF0, osigurati elektropogon, softver, hardver i baterijski sustav kroz ugovor u vrijednosti 600 milijuna kuna (80 milijuna eura).

Rimac C_Two i tehnologija u Zagrebu

Promijenite svoje planove za sljedeći vikend! Rimac Automobili predstavljaju svoje automobile i tehnologiju u Zagrebu, a novi Rimac C_Two nakon Ženeve i Kalifornije konačno će moći vidjeti i domaća publika.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER