Koprivnica: ZelenKo je nova aplikacija koja nudi ažurirani raspored odvoza otpada

Građani Koprivnice i okolnih općina novi raspored odvoza otpada od sada mogu potražiti i u aplikaciji ZelenKo

ZelenKo je aplikacija sa servisnim informacijama tvrtke GKP Komunalac d.o.o. Koprivnica, koja od veljače ove godine nudi ažurirani raspored odvoza otpada u Koprivnici.

U rubrici Kalendar sakupljanja po mjestu, ulici i kućnom broju može se pregledati raspored odvoza i to posebno za svaku vrstu otpada. Putem aplikacije ZelenKo možete se dodatno pretplatiti na obavijesti o odvozu pojedinih vrsta otpada, a koju ćete dobiti na mobitel u osam sati navečer dan prije odvoza.

ZelenKo osim kalendara odvoza nudi i mogućnost pronalaska najbližeg zelenog otoka koristeći vašu lokaciju, a na početnoj stranici Komunalac objavljuje najnovije vijesti i najave s područja gospodarenja otpadom u Koprivnici i općinama u kojima odvozi otpad. Također, moguća je i prijava nepravilnosti vezana uz krivo razvrstavanje otpada.

Aplikaciju ZelenKo možete skinuti na svoj mobilni uređaj i pomoću QR koda, a njeno korištenje je besplatno.

Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

Danas se obilježava Svjetski dan odvoza otpada

Budimo zahvalni radnicima i radnicama tvrtki za održavanje čistoće i gospodarenje otpadom. Zamislite samo u kakvim bismo gradovima i naseljima živjeli bez usluge prikupljanja i odvoza smeća koje često posvuda nemarno i neodgovorno odlažemo.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER