Šećemo uz Trešnjevačke potoke: Krenimo uzvodno uz potok Kustošak

U subotu 12. listopada pridružite se šetnji uz potok Kustošak

Pridružite se šetnji pod nazivom „Šećemo uz Trešnjevačke potoke: Krenimo uzvodno uz potok Kustošak!”, koju u subotu 12. listopada organiziraju Mapiranje Trešnjevke i Centar za kulturu Trešnjevka!

Mapiranje Trešnjevke Centar za kulturu Trešnjevka u subotu 12. listopada organiziraju šetnju pod nazivom „Šećemo uz Trešnjevačke potoke: Krenimo uzvodno uz potok Kustošak!” koju će voditi Vanja Radovanović.

Sastanak je na križanju Zagrebačke avenije i Ulice Dragutina Golika uz potok Kustošak u 15 sati. Šetnja će trajati oko tri sata te se preporučuje dolazak javnim prijevozom s obzirom na to da se grupa po svršetku šetnje neće vraćati na polazište.

Više detalja o šetnji pronađite ovdje.

  • Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Urbana priroda doprinosi kvaliteti života u gradovima

Dana 23. ožujka 2019. na pariškom Trgu Bastilje simbolično je posađeno 15-tisućito stablo u mandatu aktualne pariške gradonačelnice Anne Hidalgo! Do 2020. godine planira se sadnja još dodatnih 5.000 stabala, čime će Hidalgo ispuniti svoje predizborno obećanje. Za naše prilike prilično neuobičajeno poštovanje birača, zar ne?

Pariz se priprema za najodrživije Olimpijske igre 2024.

Radovi na realizaciji ovog velikog projekta ozelenjavanja središnjeg dijela Pariza započet će krajem 2020. te će se izvoditi tijekom sljedeće tri godine, nakon kojih će se napraviti pauza zbog održavanja Ljetnih olimpijskih igara 2024. Radovi se potom nastavljaju, a konačan završetak uređenja očekuje se do 2030. godine.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER