Nacionalni dan hodanja - Hodanjem do zdravlja

Javnozdravstvena akcija starta na južnoj strani savskog nasipa kod Mosta slobode

Grad Zagreb, Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ organizatori su javnozdravstvene akcije „Hodanjem do zdravlja“ koja će se održati ovog petka, 4. listopada s početkom u 12 sati.

U povodu obilježavanja Nacionalnog dana hodanja, u petak 4. listopada 2019. godine s početkom u 12.00 sati, održat će se javnozdravstvena akcija „Hodanjem do zdravlja“ u organizaciji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Grada Zagreba - Gradskog ureda za zdravstvo.

Cilj javnozdravstvene akcije je potaknuti građanstvo da se u slobodno vrijeme, na otvorenom i unutar sigurnog okruženja, uključe u organiziranu i stručno vođenu aktivnost hodanja te na taj način učine veliki korak prema unapređenju vlastitog zdravlja. Akcija će se održati uz stručno vodstvo kineziologa, a hodanje će započeti startom na južnoj strani Savskog nasipa kod Mosta slobode s početkom u 12.00 sati.

Više detalja pronađite ovdje.

  • Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Biciklistički procvat u postkarantenskom Parizu

Tijekom protekla dva i pol tjedna, u vremenu od konačnog izlaska iz karantene 11. svibnja do danas, francuska metropola doživljava najnoviji procvat biciklističkog prometa.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER