Energetska tranzicija na lokalnoj razini

U četvrtak 29. travnja od 18.00-19.30 sati

Zbog velikog interesa sudionika ponavlja se online seminar pod nazivom „Energetska tranzicija na lokalnoj razini“

Online seminar se održava u četvrtak 29. travnja od 18.00-19.30 sati, a prijave su bile moguće do ponedjeljka 26. travnja putem sljedeće poveznice.

U okviru ovog online seminara želi se doći do odgovora na sljedeća pitanja: Koja je razlika između energetske tranzicije i inkluzivne energetske tranzicije? Što Europski zeleni plan zagovara na ovom polju? Kako doći do energetske neovisnosti na lokalnoj razini te kako funkcionira energetska zadruga na Krku?

Događaj organizira Zaklada Friedrich Ebert Stiftung, a predavači s kojima ćete se družiti na ovom seminaru su osobe s dugogodišnjim iskustvom:

  • Goran Jeras, Zadruga za etično financiranje,
  • Miljenka Kuhar, izvršna direktorica udruge DOOR i
  • Vjeran Piršić, energetska zadruga „Otok Krk“.

Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

U podnožju Budimskog dvorca zasađen javni voćnjak

Radnici budimpeštanske komunalne tvrtke FŐKERT zasadili su javni voćnjak u gradskoj četvrti Tabán, u neposrednoj blizini Budimskog dvorca (Budavári Palota). Na obronku brda Gellért, u tihoj i već poprilično zelenoj četvrti Tabán, zasađeno je 10 voćaka i 30 grmova bobičastog voća.

Ove subote održava se Climathon Rijeka

Međunarodni program pod nazivom Climathon Rijeka održava se u subotu  26. listopada s početkom u 9.00 sati u prostorijama Riječke razvojne agencije Porin (Milutina Barača 62).

Ove subote Dan otvorenih vrata Energetske zadruge Krk

Na Danu otvorenih vrata Energetske zadruge otoka Krka doznajte kako iskoristiti sredstva FZOEU-a za energetsku obnovu i vlastitu solarnu elektranu, optimalno odabrati baterijski sustav za pohranu i postati energetski neovisan.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER