Besplatni webinari - Natječaj za energetsku obnovu kuća

Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća

Ne propustite seriju edukativnih besplatnih webinara na temu aktualnog natječaja za Energetsku obnovu obiteljskih kuća. Webinare od 21.-24. srpnja organiziraju Greenika i Dom na kvadrat.

Kao nastavak uspješnih webinara na temu zakonske regulative o zgradama gotovo nulte energije te obnove Zagreba i okolice nakon potresa, Greenika i Dom na kvadrat donose seriju edukativnih besplatnih webinara na temu aktualnog natječaja za Energetsku obnovu obiteljskih kuća.

Webinari su namijenjeni svima koji sudjeluju u natječaju i programu obnove obiteljskih kuća, od energetskih certifikatora do svih inženjerskih struka i konzultanata te tvrtki koje nude svoje proizvode i rješenja neophodna za kvalitetnu i cjelovitu energetsku obnovu, ali naravno i krajnjim korisnicima.

Osnovna ideja webinara jest stručno objasniti sve tehničke detalje aktualnog natječaja te pomoći krajnjim korisnicima u odabiru profesionalnih usluga i proizvoda kako bi što bolje iskoristili natječaj te u konačnici što kvalitetnije proveli energetsku obnovu svoga doma.

Za više informacija o webinarima posjetite sljedeću poveznicu.

  • Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

Obiteljske kuće u selu Bjelajci od danas konačno imaju električnu energiju

Direktor Fonda Siniša Kukić i potpredsjednik Vlade Boris Milošević obišli su danas obiteljske kuće u selu Bjelajci, koje od danas imaju električnu energiju. Ove kuće dio su pilot projekta ruralne elektrifikacije koji provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, kao jednog od načina borbe s energetskim siromaštvom u Hrvatskoj. 

Za energetsku obnovu obiteljskih kuća ove godine osigurano 203 milijuna kuna

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost danas je konačno krenuo s dugo očekivanim nastavkom programa energetske obnove obiteljskih kuća za koji je osigurano 203 milijuna kuna. Javni poziv sa svim uvjetima sufinanciranja objavljen je 25. lipnja, a sa zaprimanjem prijava Fond službeno započinje 1. rujna 2020. godine.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER