Webinar: Izgradnja reciklažnog dvorišta Urinj

Najava edukativne online radionice Općine Kostrena

Termin webinara: 21.07.2020. od 18:00-19:30 sati

Kao dio komunikacijskih aktivnosti projekta izgradnje reciklažnog dvorišta u Kostreni, u utorak 21. srpnja, od 18 do 19:30 sati na platformi Zoom održat će se edukativna online radionica o odvojenom prikupljanju otpada, ulozi i načinu rada reciklažnih dvorišta.

Ukoliko do sada niste pokretali aplikaciju Zoom, prilikom prvog pokretanja potrebno je izvršiti instalaciju na računalu. Webinar je moguće pratiti i putem mobilnih uređaja, ne zahtijeva se prethodna registracija, već ćete prilikom spajanja trebati upisati e-mail i ime zbog evidencije posjetitelja tijekom trajanja webinara.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Kostreni 2 milijuna kuna bespovratnih EU sredstava za izgradnju reciklažnog dvorišta

Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.415.325,67 kuna uz sufinanciranje s čak 2.043.200,81 kuna bespovratnih europskih sredstava kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija, što odgovara vrijednosti 85 % prihvatljivih troškova projekta i predstavlja maksimalni iznos potpore i dosad najveći ostvareni iznos sufinanciranja nekog projekta na koji se Općina Kostrena prijavila.

Otvoreno reciklažno dvorište Urinj u Kostreni

Danas je počelo s radom i zaprimanjem otpada reciklažno dvorište u Kostreni, smješteno na Urinju, uz prometnicu koja vodi prema glavnom ulazu i recepciji Rafinerije nafte Rijeka. Prvog radnog dana reciklažno dvorište bit će otvoreno od 8 do 20 sati.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER