Rasprava Studije o uzgajalištu tuna kod otoka Balabra u Šibensko-kninskoj županiji

Javna rasprava traje do 9. siječnja 2018.

Danas je započela javna rasprava Studije o utjecaju na okoliš „Uzgajalište tuna kapaciteta 1.500 t/god kod otoka Balabra u Šibensko-kninskoj županiji“ i traje do 9. siječnja 2018. godine. Javnu raspravu provodi Upravni odjel za zaštitu okoliša i komunalne poslove Šibensko-kninske županije temeljem Odluke Ministarstva zaštite okoliša i energetike i Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša.

Javni uvid u Studiju može se izvršiti u prostorijama Općine Murter-Kornati, Butina br. 2, Murter, svakog radnog dana u uredovno radno vrijeme, a dostupna je i na službenim internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i energetike www.mzoip.hr, Šibensko-kninske županije i Općine Murter-Kornati.

U okviru javne rasprave 19. prosinca 2017. godine u 11:00 sati održat će se javno izlaganje u Narodnoj knjižnici i čitaonici u Murteru, Butina br. 2. Izlaganju će prisustvovati predstavnici nositelja zahvata iz tvrtke Pelagos Net Farma d.o.o., Vrgada i predstavnici izrađivača Studije Oikon d.o.o., Zagreb, te će neposredno davati odgovore i raspravljati o pitanjima koja će tom prilikom postavljati nazočna javnost i zainteresirana javnost.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe o Studiji mogu se dati do zaključenja javne rasprave na mjestu javne rasprave ili se mogu pismeno dostaviti Upravnom odjelu za zaštitu okoliša i komunalne poslove Šibensko-kninske županije, Trg Pavla Šubića I. br. 2, Šibenik.

Sve primjedbe s javne rasprave dostavit će se povjerenstvu za procjenu utjecaja zahvata na okoliš Studije o utjecaju na okoliš „Uzgajališta tuna kapaciteta 1.500 t/god kod otoka Balabra u Šibensko-kninskoj županiji“.

Šibensko-kninska županija / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER