Završeni radovi na uređenju trga ispred škole u Betini

Uređenjem polivalentnog igrališta djeci je omogućen siguran boravak na otvorenom za vrijeme održavanja nastave

Radovi na uređenju trga započeli su krajem ožujka te su upravo završeni montiranjem posljednjih detalja.

U siječnju ove godine Općini Tisno je sukladno prijavi na Javni natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, kroz program Razvoj otoka za 2019. godinu, odobreno 350.000,00 kn za uređenje trga ispred škole u Betini.

Radovi na uređenju trga započeli su krajem ožujka te su upravo završeni montiranjem posljednjih detalja. Cilj Općine Tisno, kao investitora, bio je urediti navedeni prostor i pretvoriti ga u jedno polivalentno igralište te osigurati djeci sigurniji boravak na otvorenom za vrijeme održavanja nastave.

Radove na igralištu izvela je tvrtka Bučić gradnja iz Šibenika. Ukupna investicija za ovaj projekt iznosila je 1,3 milijuna kuna.

Općina Tisno / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Kada će Zagreb dobiti novi javni park u Jurkovićevoj ulici?

Prvog dana ljeta Zagrepčanke i Zagrepčani imali su priliku doznati mnoštvo zanimljivih informacija o parkovnoj tradiciji svog grada, ali i o mogućnostima uređenja novih parkova i zelenih površina koji nam trebaju pružiti hlad i spas od ljetnih vrućina te sve izraženijih klimatskih promjena.

Rasprava Studije o uzgajalištu tuna kod otoka Balabra u Šibensko-kninskoj županiji

Danas je započela javna rasprava Studije o utjecaju na okoliš „Uzgajalište tuna kapaciteta 1.500 t/god kod otoka Balabra u Šibensko-kninskoj županiji“ i traje do 9. siječnja 2018. godine. Javnu raspravu provodi Upravni odjel za zaštitu okoliša i komunalne poslove Šibensko-kninske županije temeljem Odluke Ministarstva zaštite okoliša i energetike i Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša.

Grad Šibenik definirao poticajne mjere za poduzetnike u staroj gradskoj jezgri

Na prijedlog Obrtničke komore Šibensko-kninske županije, Grad Šibenik je definirao mjere za olakšanje poslovanja poduzetnicima koji posluju na području stare gradske jezgre, a za vrijeme trajanja građevinskih radova na izgradnji podzemne garaže i uređenja glavnog gradskog trga Poljana.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER