Bečki holding pripremio bogatu ponudu za Dan zaljubljenih

Čarobno Valentinovo u Beču

Ljubav je ponovo u zraku! Za sve one kojima su dosadile ruže i bombonijere Bečki je holding ove godine pripremio niz zanimljivih događanja za Valentinovo.

Tako će posjetitelji bečkog Židovskog muzeja (Jüdisches Museum Wien) moći razgledati izložbu „Naš grad – udvoje“ i saznati više o vjenčanim prstenima, bračnim ugovorima, baldahinu za svadbeni obred ili putovanjima za medeni mjesec. Prije razgledavanja muzejski „Café Eskeles“ servirat će pjenušac u košer varijanti.

U muzeju Kunst Haus Wien na Dan zaljubljenih u ponudi je ekskluzivno razgledavanje izložbe fotografija „Street. Life. Photography“. Pod geslom „In Love with Street Photography“ posjetitelji će moći iskusiti draž gradskih metropola iz perspektive velikih ikona ulične fotografije, a na kraju sve sudionike očekuju poslastice u obliku srca.

  • U bečkoj Kući glazbe u ponudi je razgledavanje na temu „Beethoven i ljubav“ © Hanna Pribitzer

Posebno razgledavanje eksponata u bečkoj Kući glazbe (Haus der Musik) pod nazivom „Beethoven i ljubav“ ponudit će pak presjek poznatih djela ovog slavnog skladatelja, poput klavirske dionice „Za Elizu“ ili „Mjesečeve sonate“, koja su inspirirana njegovim često nesretnim ljubavnim životom. Uz to će posjetitelji saznati kako se postupan gubitak sluha odrazio na Beethovenove ljubavne veze.

  • Odličan odabir za romantičnu večer je i mjuzikl „Cats“ © RUG - Alessandra Pinna

Za nezaboravnu romantičnu večer udvoje odličan su odabir i poklon-kuponi za mjuzikle produkcijske kuće Ujedinjene pozornice Beča (Vereinigte Bühnen Wien – VBW) poput hit-mjuzikla „Cats“ u kazalištu Ronacher.

Svi oni koji se umjesto kulturnog uzdizanja radije žele opustiti mogu uživati u idiličnoj večernjoj plovidbi Dunavom uz zvuke saksofona na romantično uređenom brodu austrijske tvrtke „DDSG Blue Danube“ ili iskoristiti prigodne popuste za Bečke terme „Therme Wien“ i za vožnju katamaranom „Twin City Liner“.

  • Romantična plovidba Dunavom idealan je odabir za Dan zaljubljenih u Beču © DDSG Blue Danube - Emanuel Kaser

Što god odabrali, bit će to još jedan čaroban Dan zaljubljenih u Beču!

 

Više informacija o romantičnoj ponudi Bečkog holdinga:

EurocomPR / Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

Bečki holding slavi 70. rođendan

Bečki holding, po uzoru na koji je prije 12 godina osnovan i zagrebački, ove godine proslavlja 70. obljetnicu postojanja. Tijekom svog postojanja Bečki je holding ostvario infrastrukturna ulaganja u vrijednosti od 70 milijardi eura, odnosno milijardu eura godišnje.

Kultur-Token: Inovativan projekt u Beču spaja zaštitu okoliša i kulturu

Na spomen Beča mnogima su prve asocijacije kultura i zaštita okoliša. Ova dva naizgled različita područja austrijska je metropola odlučila povezati na inovativan način. Naime, od veljače do jeseni ove godine provodit će se digitalni pilot-projekt koji će nagrađivati „zelenu” mobilnost, najavljeno je u ponedjeljak u Beču.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER