Pridružite se velikoj povorci trećeg Marša za životinje!

Ljubav za sve stanovnike planeta Zemlje!

Prema najavi Prijatelja životinja koji s Udrugom Pobjede u subotu 13. travnja u Zagrebu organiziraju treći Marš za životinje, očekuju se sudionici iz svih krajeva Hrvatske i susjednih država, a podržale su ga i najveće svjetske organizacije za zaštitu prava životinja.

Treći Marš za životinje održat će se s porukom „Ljubav za sve stanovnike planeta Zemlje!“, a organizatori – Prijatelji životinja i Udruga Pobjede, najavljuju kako će na marš, koji podržavaju i najveće svjetske organizacije za zaštitu prava životinja, organiziranim prijevozom u Zagreb doći i brojni aktivisti iz Varaždina, Osijeka, Splita, Rijeke i drugih gradova Hrvatske, ali i susjednih država.

Za sudjelovanje u povorci, ističu organizatori, potrebna je samo ljubav prema životinjama, osjećaj za pravdu i malo aktivizma. Marš za životinje će se od sada održavati u toplijem mjesecu travnju, a organizatori tvrde kako će ovaj treći po redu biti najglasniji i najveći do sada.

Stoga se na Marš za životinje pozivaju svi kojima je stalo do životinja i žele biti njihov ambasador i glas, svi koji se protive bilo kakvom načinu iskorištavanja životinja - u industriji zabave (cirkusima, zoološkim vrtovima), proizvodnji odjeće i hrane, testiranjima u laboratorijima te svi koji brinu za napuštene životinje i žele biti dio rastućeg pokreta za nenasilje i pravednost.

Povorka trećeg Marša za životinje počet će se okupljati ove subote na Tomislavcu od 11 sati, a ukoliko ne možete doći svoju podršku možete dati i uplatom donacije.

Više informacija potražite na Facebooku i stranici Prijatelji životinja.

Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

Europski jež osvaja njemačke billboarde

U posljednjih nekoliko tjedana diljem Njemačke mogu se vidjeti brojni plakati s ježom - životinjom 2024. godine. Nacionalnom kampanjom želi se skrenuti pozornost na važnost zaštite ove ugrožene divlje vrste, a građani se pozivaju na sudjelovanje dostavom fotografija i informacija o staništima s ciljem praćenja stanja populacije ježeva.

Marš za životinje vol. 2

Ne propustite drugu po redu povorku za prava životinja koja će se održati u subotu, dana 8. prosinca 2018. godine u 11 sati, povodom Međunarodnog dana prava životinja.

Marš za životinje u subotu, 8. prosinca

Ne propustite drugo po redu javno okupljanje i povorku u centru Zagreba povodom Međunarodnog dana prava životinja koji će se održati u subotu, dana 8. prosinca 2018. godine u 11 sati

Marš za životinje vol. 2

Ne propustite drugu po redu povorku za prava životinja koja će se održati u subotu, dana 8. prosinca 2018. godine u 11 sati, povodom Međunarodnog dana prava životinja.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER