Marš za životinje vol. 2

U subotu, 8. prosinca na Tomislavcu

Ne propustite drugu po redu povorku za prava životinja koja će se održati u subotu, dana 8. prosinca 2018. godine u 11 sati, povodom Međunarodnog dana prava životinja.

Bliži nam se još jedan Marš za životinje u organiziciji Prijatelja životinja i Udruge Pobjede, ovaj puta još brojniji, glasniji i popraćen raznim događanjima! Ne propustite drugu po redu povorku za prava životinja koja će se održati u subotu, dana 8. prosinca 2018. godine u 11 sati, povodom Međunarodnog dana prava životinja. Mjesto okupljanja je Trg Kralja Tomislava u Zagrebu.

Na „Maršu za životinje“ dobrodošli su svi kojima je stalo do životinja i žele dići glas za zaštitu životinja koje se iskorištavaju i muče u industriji zabave (cirkusi, zoološki vrtovi), proizvodnji odjeće i hrane, testiranjima u laboratorijima itd. Ako vam je dosta napuštanja kućnih životinja i nehumanih uvjeta u kojima žive, ovo je prilika da se zauzmete za njih. Stanite uz one kojima su oduzeta osnovna prava, pridružite se istomišljenicima i budite dio rastućeg pokreta za nenasilje i pravednost!

Od ponedjeljka, 3. prosinca, Maršu će prethoditi niz raznih događanja koji će kulminirati samim Maršom. Pratite event radi više informacija o programu Tjedna prava životinja i ruti povorke.

Po svršetku Marša tradicionalno se nastavlja druženje i izmjena dojmova, a uskoro ćemo imati i više informacija o održavanju aftera.

Kako je to izgledalo prošle godine pogledajte u priloženom videu, a više informacija potražite na Facebook stranici događaja.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Zagreb među europskim metropolama koje će najviše pogoditi globalno zatopljenje

Zagreb se ubraja među glavne gradove EU-a koje će najviše pogoditi globalno zatopljenje. To pokazuju rezultati nedavnog istraživanja kojim je obuhvaćeno 28 glavnih gradova svih država članica EU-a te Moskva, Oslo i švicarski Zürich. Za razliku od Zagreba većina europskih metropola već provodi niz mjera u borbi protiv klimatske krize, što je osobito došlo do izražaja ovog tjedna kada su se neke od njih uistinu dobro pripremile kako bi svojim stanovnicima i posjetiteljima olakšale ljetne vrućine.

Pridružite se velikoj povorci trećeg Marša za životinje!

Prema najavi Prijatelja životinja koji s Udrugom Pobjede u subotu 13. travnja u Zagrebu organiziraju treći Marš za životinje, očekuju se sudionici iz svih krajeva Hrvatske i susjednih država, a podržale su ga i najveće svjetske organizacije za zaštitu prava životinja.

Marš za životinje u subotu, 8. prosinca

Ne propustite drugo po redu javno okupljanje i povorku u centru Zagreba povodom Međunarodnog dana prava životinja koji će se održati u subotu, dana 8. prosinca 2018. godine u 11 sati

Marš za životinje vol. 2

Ne propustite drugu po redu povorku za prava životinja koja će se održati u subotu, dana 8. prosinca 2018. godine u 11 sati, povodom Međunarodnog dana prava životinja.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER