Kumrovcu i Klanjcu sredstva Ministarstva turizma za uređenje centara za posjetitelje

Bajka na dlanu

Općini Kumrovec 323 tisuće, a Gradu Klanjcu 400 tisuća kuna za sufinanciranje uređenja centara za posjetitelje

Ministarstvo turizma s više od 23 milijuna kuna sufinancira 62 razvojna projekta javne turističke infrastrukture. Sredstva su namijenjena javnom sektoru – jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave za razvoj javne turističke infrastrukture, a kroz ovu odluku odobrena su sredstva za sufinanciranje 26 projekata uređenja plaža, 25 centara za posjetitelje/interpretacijskih centara, 7 projekata javne turističke infrastrukture u funkciji aktivnog turizma i 4 projekta uređenja javnih zahoda.

Tako je Općini Kumrovec dodijeljeno 323.000,00 kuna za II. fazu rekonstrukcije zgrade Centra za posjetitelje Kumrovec, a Gradu Klanjcu 400.000,00 kuna za Centar za posjetitelje Putevima Lijepe Naše i Kuće europskih himni.

Zagorje.com / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Spomen park znamenitih Klanjčana uskoro dobiva pozornicu

Gradu Klanjcu odobrena su sredstva u iznosu od 266.850,00 kn za projekt rekonstrukcija Spomen parka znamenitih Klanjčana koji je Grad prijavio na 2. 2. LAG natječaj za provedbu tipa operacije 3.1.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Ovog vikenda svi u Zagorje!

Drugi ovogodišnji LegendFest održat će se u dvorcu Veliki Tabor u Općini Desinić u subotu 24. kolovoza, a dan kasnije, u nedjelju 25. kolovoza ne smijete propustiti 5. Bučnica Fest u Zagorskim Selima!

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER