Hoće li i kada krenuti EU dizala?

Inicijativa „Dostupnost do stana", kada će krenuti EU dizala?

Možemo li i kada od resornog ministarstva očekivati raspisivanje natječaja za subvencioniranje ugradnje dizala iz strukturnih fondova?

U petak, dana 28. rujna 2018. u 10:00 sati, u prostorijama Kuće Europe u Zagrebu (Augusta Cesarca 6), Koordinacijski odbor društava i udruga umirovljenika Hrvatske pošte i Hrvatskog telekoma i eurozastupnica Biljana Borzan organiziraju okrugli stol i konferenciju za medije pod nazivom Inicijativa „Dostupnost do stana", kada će krenuti EU dizala?

Okrugli stol se organizira u povodu Svjetskog dana starijih osoba, 1. listopada, a njegova svrha je utvrditi možemo li i kada od Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova očekivati raspisivanje natječaja za subvencioniranje ugradnje dizala iz strukturnih fondova.

Na okruglom stolu se očekuje sudjelovanje predstavnika umirovljeničkih udruga, resornih ministarstava, ureda pravobraniteljice za osobe s invaliditetom te zainteresiranih organizacija iz javnog i gospodarskog sektora.

Okrugli stol će trajati od 10.00 do 11.00 sati, nakon čega je predviđeno davanje izjava za medije.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

IRB razvija inovacije za primjenu u kemijskoj, farmaceutskoj i biomedicinskoj industriji

Istraživanje i razvoj inovativnih, efikasnih i ekonomičnih katalitičkih reakcija za primjenu u kemijskoj i farmaceutskoj industriji, razvoj inovativnih protokola mikroskopije za interdisciplinarna istraživanja u biomedicini te dizajn naprednih bioloških platformi za razvoj novih cjepiva u fokusu su projekata znanstvenika Saše Kazazića, Srećka Kirina i Ive Tolić s Instituta Ruđer Bošković (IRB).

U 2019. prvi natječaji za liftove sufinancirane iz EU fondova?

U povodu Svjetskog dana starijih osoba 1. listopada u Kući Europe u Zagrebu održan je okrugli stol pod nazivom “Inicijativa Dostupnost do stana - Kada će krenuti dizala?“ Okrugli stol je organizirala eurozastupnica Biljana Borzan zajedno s Koordinacijom umirovljeničkih udruga Hrvatske pošte i Hrvatskog telekoma.

Ako nemate dizalo u zgradi sada je vrijeme za ugradnju

Koordinacijski odbor umirovljeničkih udruga Hrvatske pošte i Hrvatskog Telekoma u četvrtak je poslao 16.804 pisma na adrese predstavnika vlasnika stanova u višeetažnim stambenim zgradama visine tri kata i višima, a koje nemaju ugrađeno osobno dizalo.

Borzan pozvala građane da se prijave za ugradnju dizala iz EU fondova

Početkom listopada prošle godine u Kući Europe u Zagrebu održan je okrugli stol pod nazivom “Inicijativa Dostupnost do stana - Kada će krenuti dizala?“ koji je organizirala hrvatska europarlamentarka Biljana Borzan zajedno s Koordinacijom umirovljeničkih udruga Hrvatske pošte i Hrvatskog telekoma

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER