Ljetna pravna škola na temu klimatskih promjena

Zagreb Law Summer School

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu pokreće Ljetnu pravnu školu koja će se održati od 1. do 12. srpnja 2024. u Zagrebu na temu „EU Climate Change Law“

Ako vas zanima pravo klimatskih promjena Ljetna pravna škola na temu je jedinstvena prilika da od domaćih i stranih stručnjaka steknete najnovija znanja u opuštenom i interaktivnom okruženju sa studentima iz cijele Europe.

Kvaliteta programa Ljetne pravne škole zasigurno će privući mnoštvo domaćih i stranih studenata. Škola je svake godine posvećena temi od posebne važnosti u širim europskim i svjetskim okvirima. Studentima se pored stručnog radnog programa s izvrsnim domaćim i stranim predavačima nudi dodatni kulturno-socijalni program.

Do troje prijavljenih studenata Pravnog fakulteta u Zagrebu čije prijave budu najbolje ocijenjene, a govore hrvatski i engleski jezik, bit će oslobođeni plaćanja školarine ako su spremni aktivno pomagati u organizaciji i provedbi programa Ljetne pravne škole Uredu za međunarodnu suradnju Pravnog fakulteta.

brošuri se mogu pronaći sve potrebne informacije, dok se dodatna pitanja mogu uputiti Uredu za međunarodnu suradnju na e-mail adresu summerschool@pravo.hr.

VEZANE VIJESTI

Zašto u Beču nema gladnih pčela?

Bečkoj gradskoj upravi važne su i medonosne i divlje (solitarne) pčele te stoga ulaže goleme napore u ozelenjavanje svih dijelova već prilično zelenog grada, sadnju raznolikog bilja i cvijeća te uklanjanje asfaltiranih površina kako bi se pčelama i ostalim vrijednim oprašivačima omogućio bogat izvor hrane i sigurna staništa. Male vrijedne zujalice mogu se vidjeti diljem Beča, kako u središtu grada, tako i u rubnim zaštićenim područjima, a svoje mjesto našle su i na krovu Gradskog odjela za zaštitu okoliša.

Ljetna škola robotike

Projekt pod nazivom „Ljetna škola robotike“ održat će se u organizaciji Studentske sekcije Hrvatskog društva kemijskih inženjera i tehnologa od 8.7. do 10.7.2019.

Prijavite se na besplatnu „STEM školu za mlade“ u Šibeniku!

ODRAZ - Održivi razvoj zajednice poziva mlade i studente studijskih programa u STEM područjima visokih učilišta u Hrvatskoj da iskoriste jedinstvenu priliku i prijave se na besplatnu „STEM školu za mlade“ koja će se od 27. do 30. rujna 2022. održati u prostoru Kampusa na šibenskoj Tvrđavi sv. Ivana.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER