Igračke koje čine razliku

Kupnjom igračaka iz kataloga možete osvojiti put u Legoland

Za svaku kupnju jedne od drvenih igračaka izdvaja se pet kuna za donaciju kojom će UNICEF didaktičko-senzoričkom opremom opremiti 10 osnovnih škola Sisačko-moslavačke županije te educirati nastavnike o njihovom korištenju.

U novom katalogu igračaka Kauflanda svatko može pronaći idealan dar za najmlađe, a pritom činiti i dobro djelo jer za svaku kupljenu drvenu igračku s certifikatom FSC® iz kataloga, pet kuna odvaja se za škole Sisačko-moslavačke županije

Dolaskom mjeseca studenog već se možemo početi veseliti mnogima najljepšem periodu u godini: predblagdanskim i blagdanskim danima. Kako biste ove godine sve darove nabavili na vrijeme, Kaufland je već objavio online interaktivni katalog igračaka.

Drvene igračke Kauflandovih vlastitih marki Kidland i Kuniboo posjeduju certifikat FSC® što znači da podliježu strogim smjernicama za odgovorno gospodarenje šumama u cijelom svijetu. Za svaku kupnju neke od upravo tih drvenih igračaka izdvaja se pet kuna za donaciju kojom će UNICEF opremiti 10 osnovnih škole Sisačko-moslavačke županije didaktičko-senzoričkom opremom te educirati nastavnike o korištenju.

Osim ove humanitarne akcije, u razdoblju od 2. studenog do 24. prosinca 2022., moguće je sudjelovati u velikoj nagradnoj igri koja cijelu obitelj može odvesti u Legoland! Stoga provjerite Kauflandov katalog igračaka, igrajte i razveselite svoje najdraže!

VEZANE VIJESTI

Osim prekrasne prirode, u PP Lonjsko polje očekuju vas i brojna događanja

Radionice, glazbeni nastupi i sportska događanja samo su dio onoga što vas idućih mjeseci očekuje u Parku prirode Lonjsko polje, a tijekom cijelog ljeta možete za vikend izlet odabrati plovidbu čamcima na solarni pogon, vidjeti nagrađivane vidikovce ili provesti cijeli dan biciklirajući prekrasnom prirodom Lonjskog polja.

Preko 800 vatrogasca sanira posljedice potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji

Vatrogasne snage raspoređene na područje Sisačko-moslavačke županije su tijekom dana 30. prosinca 2020. aktivno radile na uklanjanju dimovodnih kanala, sanaciji krovišta, uklanjanju crijepova, osiguravanju ruševnih mjesta te na provedbi ostalih zadaća u svrhu spašavanja i zaštite ljudskih života.

Vatrogasci su iz ruševina spasili preko 30 osoba

Vatrogasci iz gotovo cijele Hrvatske, zajedno sa svim raspoloživim snagama Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije, već peti dan nastavljaju s uklanjanjem posljedica potresa koji su poharali područje Petrinje, Gline, Siska i okolnih naselja.

Vatrogasci nastavljaju sa sanacijama objekata

Vatrogasne snage su tijekom 1. siječnja te u noći s 1. na 2. siječnja na području Sisačko-moslavačke županije nastavile sa aktivnim radom na uklanjanju oštećenih dimnjaka, sanaciji krovišta, uklanjanju crijepova, osiguravanju ruševnih mjesta te drugih zadaća u svrhu spašavanja i zaštite ljudskih života.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER