Uoči uvođenja novog modela prikupljanja miješanog komunalnog otpada kreću javne tribine u gradskim četvrtima

Tribine će se održavati u vremenu od 18 do 20 sati. Dođite i uključite se!

Od četvrtka 15. rujna kreću javne tribine o novom modelu sakupljanja miješanog komunalnog otpada u gradu Zagrebu, a u gradskim će se četvrtima održavati do 31. listopada 2022.

Novi model sakupljanja miješanog komunalnog otpada na javnim tribinama će prezentirati predstavnici Čistoće i ureda Grada Zagreba, od kojih će se moći izravno saznati odgovori na pitanja vezana uz odgovorno postupanje s otpadom i sustavu gospodarenja otpadom u Zagrebu. 

Pogledajte raspored održavanja tribina po gradskim četvrtima ili ga preuzmite u prilogu članka.



Od četvrtka 15. rujna Zagrebački holding nastavlja i s aktivnostima na info štandu koji će se do utorka 20. rujna nalaziti na Trgu dr. Franje Tuđmana od 9:30 do 14 sati (sjeverna strana, u blizini Ilice). Na info štandu građani će se moći informirati o svim temama vezanim uz odgovorno postupanje s otpadom i novom sustavu koji stupa na snagu 1. listopada. Kao i prošlog tjedna na Bundeku, pripremljeni su razni informativni materijali te edukativno-zabavne aktivnosti za djecu.

Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

Zagrebačka Čistoća pojasnila novi model sakupljanja komunalnog otpada

U tijeku je javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Odluke o javnoj usluzi sakupljanja komunalnog otpada u Gradu Zagrebu u kojem možete sudjelovati do 19. veljače 2022. godine.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER