Ovog petka radionica „Brinemo za ptice sa Savice“

Važnost javno dostupne besplatne pitke vode za ljude i životinje!

Savica za park i Mjesni odbor Trnjanska Savica u petak 1. srpnja organiziraju radionicu za izradu pojilica i hranilica za ptice

Radionica za izradu i postavljanje pojilica i hranilica za ptice održat će se u petak 1. srpnja 2022. u Parku Marije Ružičke Strozzi s početkom u 18 sati. Radionicu će voditi ornitolog Manuel Jacmenović i zoolog Renato Katić iz Društva za zaštitu, pomoć i proučavanje ptica „Ornitološki laboratorij“.

Nakon radionice slijedi šetnja Parkom Marije Ružičke Strozzi uz promatranje ptica. Organizatori Savica za park i Mjesni odbor Trnjanska Savica napominju kako je radionica namijenjena odraslima i djeci starijoj od 10 godina.

Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

Kako se Beč štiti od vrućine?

Grad Beč provodi niz mjera kojima želi sniziti temperature u gradu, kao i pomoći građanima da se lakše nose s vrućinama. Putem posebne telefonske linije građani mogu dobiti savjete kako bi nakon izlaganja vrućini prepoznali simptome dehidracije ili sunčanice i saznali trebaju li se obratiti liječniku.

Proslavite Svjetski dan lastavica promatranjem ptica

Sljedeće subote 19. ožujka na Svjetski dan lastavica, udruga Biom organizira promatranje ptica na zagrebačkoj Savici. Provedite jutro otkrivajući svijet ptica i bioraznolikosti u šetnji predivnom prirodom zagrebačke Savice.

Provedite subotnje jutro promatrajući ptice na Savici

Subotnja jutarnja promatranja ptica u organizaciji Udruge BIOM su ponovno aktualna! Pridružite se Vedranu Luciću u otkrivanju što se u ljetnim mjesecima događa u ptičjem svijetu i to u predivnom okruženju zagrebačke Savice.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER