Rijeka: Donatorska večer Udruge Srce za nju

Udruga Srce za nju u petak 10. lipnja u hotelu Jadran u Rijeci organizira Donatorsku večer

Sva prikupljena sredstva bit će usmjerena za realizaciju projekta besplatnog taxi prijevoza koji bi oboljelim ženama olakšao odlazak na kemoterapiju, liječenje ili pregled.

U umjetničkom programu Donatorske večeri sudjelovat će jake glumačke snage, nacionalna prvakinja Drame riječkog HNK Ivana pl. Zajca Olivera Baljak te nacionalni prvak Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu Goran Grgić. Glazbena gošća Donatorske večeri je Tina Vukov.

Poseban dio večeri bit će aukcija dresova potpisanih od hrvatskih reprezentativaca koji će uzvanike pozdraviti putem video poziva. Uz aukciju dresova Hrvatske reprezentacije uzvanici će moći licitirati i za potpisane dresove nogometaša Rijeke.

Program će voditi Robert Ferlin, a pripremljene su i bogate tombole. Večera počinje u 20 sati, dok će se aukcija dresova održati s početkom u 22 sata.

Udruga Srce za nju osnovana je u listopadu 2021.godine. Do sada je održano nekoliko akcija, kojima je cilj poboljšati kvalitetu života ženama oboljelim od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti, te staviti naglasak na one najpotrebitije. Besplatan taxi prijevoz za oboljele žene njihov je najveći projekt.

VEZANE VIJESTI

Kreće 5. humanitarna akcija „Sve za našu djecu“

Humanitarna udruga Riječko srce i regionalna televizija Kanal Ri započinju s petom po redu humanitarnom akcijom „Sve za našu djecu“, tijekom koje će se prikupljati sredstva za nabavku uređaja za Kliniku za ginekologiju i porodništvo KBC-a Rijeka - Zavoda za perinatologiju.

„Zeleno srce kvarta“ jedan je od projekata Riječkog programa lokalnog partnerstva

Platforma riječkih građanskih inicijativa i udruga „Kvart za grad“ je u Riječkom programu lokalnog partnerstva (RPLP) u 2021. godini sudjelovala realizacijom projekta ,,Zeleno srce kvarta''. Projektom je bilo predviđeno čišćenje i uređenje zapuštenog prostora na Kozali, te sadnja voćaka i žive ograde od mediteranskog bilja, a navedene aktivnosti provedene su u subotu 13. studenog.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER