Električne čistilice tvrtke Techno Win

Tihi rad i nulta emisija štetnih plinova

Tvrtka Techno Win provodi besplatne demostracije u radu s električnim čistilicama te u dogovoru s jedinicama lokalne samouprave i komunalnim tvrtkama priređuje prezentacije čišćenja i održavanja.

Tvrtka Techno Win d.o.o. je generalni uvoznik i zastupnik talijanskog proizvođača komunalne opreme TSM – Technological Systems by Moro S.r.l. za tržište Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine te osigurava prodaju, servis i dijelove.

Hrvatsko tržište je posljednjih godina prepoznalo benefite koji se ostvaruju u segmentu čišćenja i održavanju ulica i gradskih trgova korištenjem Techno Win  proizvoda iz asortimana TSM – Technological Systems by Moro električnih čistilica s nultom emisijom štetnih plinova i s malom dozom buke od samo 55 db.  Električne čistilice su postale pravi hit, a u prve dvije godine prodaje nabavili su ih gradovi kao što su Opatija, Cres, Rab, Senj, Đakovo, Bjelovar, Makarska, Glina, Kutina, Novalja, Lopar na otoku Rabu i mnogi drugi.

Tvrtka Techno Win provodi besplatne demostracije u radu s električnim čistilicama te u dogovoru s jedinicama lokalne samouprave i komunalnim tvrtkama priređuje prezentacije čišćenja i održavanja.

U ponudi tvrtke Techno Win su i mobilna reciklažna dvorišta koja građanima omogućuju adekvatno odvajanje otpada s ciljem smanjenja ukupne količine komunalnog otpada i očuvanja okoliša, poput onih u općinama Sućuraj, Klis i Dubrava – općinama koje su se uskladile s novom Uredbom o gospodarenju komunalnim otpadom! 

Više informacija na sljedećoj poveznici.

 (R.I. / Ekovjesnik)

VEZANE VIJESTI

Izgradnja dva nova reciklažna dvorišta u Osijeku

Zamjenik osječkog gradonačelnika Boris Piližota i predsjednik Uprave Osijek-Koteksa Zoran Škorić prošlog su tjedna u prostorijama Gradske uprave potpisali Ugovor o izgradnji dva nova reciklažna dvorišta na području grada Osijeka, u vrijednosti 6,7 milijuna kuna s PDV-om.

Kostreni 2 milijuna kuna bespovratnih EU sredstava za izgradnju reciklažnog dvorišta

Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.415.325,67 kuna uz sufinanciranje s čak 2.043.200,81 kuna bespovratnih europskih sredstava kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija, što odgovara vrijednosti 85 % prihvatljivih troškova projekta i predstavlja maksimalni iznos potpore i dosad najveći ostvareni iznos sufinanciranja nekog projekta na koji se Općina Kostrena prijavila.

Gotovo 50 milijuna kuna više za izgradnju i opremanje reciklažnih dvorišta

Zbog velikog interesa jedinica lokalne samouprave, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike produžilo je rok za prijavu na otvoreni poziv za izgradnju i opremanje reciklažnih dvorišta. Gradovi i općine mogu pripremati projektne prijedloge te ih po tome dostaviti do 15. prosinca ove godine.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER