KARLA uspješno pripremila projekte za EU sredstva

Razvojna agencija Karlovačke županije

Razvojna agencija Karlovačke županije KARLA ponovno je pripremila i uspješno povukla Europska sredstva za Grad Karlovac i Grad Ozalj.

Za Grad Karlovac je tako pripremljen projekt „Gradnja prilazne prometnice centru za gospodarenje otpadom Babina gora“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske, Mjera 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima u okviru  Podmjere 7.2., operacija 7.2.2. - Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta“ te je za tu namjenu dobiveno 7.506.800,00 kn.

Za Grad Ozalj je pripremljen projekt „Rekonstrukcija nerazvrstane prometnice na području grada Ozlja, nerazvrstana prometnica u k.o. Vrhovac“ iz  Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske, Mjera 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima u okviru  Podmjere 7.2., operacija 7.2.2. - Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta“ te je dobiveno 3.339.513,75 kn.

Od Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju zaprimljene su Odluke o prihvatljivosti za Grad Karlovac i Grad Ozalj te je ukupno za prostor Karlovačke županije dobiveno 10.846.313,75 kn.

Razvojna agencija Karlovačke županije ima u pripremi nove projekte za 2018. te kreće u povlačenje dodatnih sredstava s nacionalne i europske razine

Karlovačka županija / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Novi i značajni projekti i financijski iskoraci Grada Karlovca u 2018. godini

U 2018. godini Grad Karlovac poticat će razvoj poljoprivrede s više novca, odnosno  s  1,7 milijuna kuna umjesto ovogodišnjih 1.6 milijuna kuna. Više će biti i za poticanje malog i srednjeg poduzetništva i to 1,54 milijuna kuna što je značajan skok u odnosu na ovogodišnjih 1,1 milijun kuna, a takav je plan i za poticanje razvoja turizma sa 1,16 milijuna kuna u odnosu na ovogodišnjih uloženih 1,23 milijuna kuna, javljaju iz Grada Karlovca.

Susret s rijekom kroz sva osjetila

„Susret s rijekom“ je projekt je vrijedan 9,21 mil. kuna, od čega je 7,828 mil. kuna sufinancirano bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020.″.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER