PIIP Forum - Sudjelujte na online radionici razmjene ideja i pripreme projekata!

Radionica će se održati 21. i 22. srpnja 2020. na online platformi ZOOM od 10-13 sati

Pridružite se, predložite svoje projektne ideje i razrađujete ih sa zainteresiranim sudionicima. Radionicu će voditi Antonio Matković iz Instituta za razvoj tržišta rada i Lidija Pavić-Rogošić iz ODRAZ-a.

Najavljene su objave niza natječaja iz Europskog socijalnog fonda te je trenutno otvoren natječaj „Pronađi me!“ – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu. Stoga se pridružite te predložite svoje projektne ideje i razrađujete ih sa zainteresiranim sudionicima na PIIP Forumu - radionici razmjene ideja i pripreme projekata za provedbu Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba u okviru Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba i projekta ZgAktiv.

Radionicu će voditi Antonio Matković iz Instituta za razvoj tržišta rada i Lidija Pavić-Rogošić iz ODRAZ-a, a održat će se 21. i 22. srpnja 2020. na online platformi ZOOM od 10-13 sati.

Radionica će započeti kratkom prezentacijom otvorenog natječaja  „Pronađi me!“ – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu i ostalih najavljenih natječaja te će sudionici predstaviti svoje ideje, formirat će se projektni timovi prema interesu i razvijati elementi projekata – što bi u konačnici rezultiralo partnerstvom i prijavom projekata na natječaj(e).

PIIP forum predstavlja inovativni model za podršku razvoja projekata iz područja razvoja ljudskih potencijala i lokalnog tržišta rada. PIIP je skraćenica od projekti-intervencija-implementacija-partnerstvo - pristup koji omogućava lokalnim dionicima podršku za razvoj projekata financiranih iz fondova EU-a.

Podijelite i prijavite svoje projektne ideje

Projektne ideje koje želite podijeliti s ostalim lokalnim dionicima te koje će kroz PIIP forum dobiti podršku za daljnji razvoj, u vrlo sažetom obliku (koji problem želite riješiti, cilj projekta, ciljne skupine, očekivani rezultati, osnovne aktivnosti), možete prijavite do 17. srpnja 2020. putem sljedeće poveznice: PIIP Forum - prijava projekata.

Sudjelovanje na radionici potrebno je prijaviti putem online obrasca najkasnije do petka 17. srpnja 2020. godine. Prijavljeni sudionici dobit će putem e-maila poveznicu za spajanje na PIIP forum.

Projekt ZgAktiv bavi se razvojem Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba, provedbom Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba (SRLJP), njenom evaluacijom te izradom prijedloga nove Strategije. Detaljan program rada pogledajte OVDJE.

Relevantni dokumenti:

VEZANE VIJESTI

Inovativni pristupi učenju o održivom razvoju u školama

Kada se govori o obrazovanju za održivi razvoj, vrlo važnu ulogu imaju učitelji i nastavnici kao implementatori ideja održivog razvoja kod djece i mladih, ali i suradnja škola s organizacijama civilnoga društva na projektima od zajedničkog interesa.

Konferencija o održivom lokalnom razvoju / Infodan programa URBACT III

ODRAZ i Udruga gradova (Nacionalna URBACT točka) pozivaju vas na konferenciju o održivom lokalnom razvoju koja će se održati u sklopu Infodana programa URBACT III i to u srijedu 4. prosinca 2019. u prostoru Matis Absolut Lounga (Trg Stjepana Radića 3, Zagreb, uz Koncertnu dvoranu V. Lisinski) od 10.30 do 16.30 sati.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER