Sudjelujte na radionici razmjene ideja i pripreme projekata!

Zagreb, 11. i 12. srpnja

ODRAZ i Institut za razvoj tržišta rada pozivaju na radionicu razmjene ideja i pripreme projekata za provedbu Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba koju organiziraju okviru projekta ZgAktiv.

Pridružite se, predložite svoje projektne ideje i razrađujete ih sa zainteresiranim sudionicima. Radionicu će voditi Antonio Matković iz Instituta za razvoj tržišta rada i Lidija Pavić-Rogošić iz ODRAZ-a.

Projekt ZgAktiv bavi se razvojem Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba, provedbom Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba (SRLJP), njenom evaluacijom te izradom prijedloga nove Strategije, organizira se dvodnevna radionica za osmišljavanje projekata kako bi se bolje provodio SRLJP.

Radionica će započeti kratkom prezentacijom SRLJP-a i razgovorom s relevantnim dionicima (Grad Zagreb, HZZ-Regionalni ured Zagreb, ZICER). U nastavku će biti predstavljeni relevantni natječaji za projekte, otvoreni i u najavi te će sudionici predstaviti svoje ideje, formirat će se projektni timovi prema interesu i razvijati projektne ideje.

Radi se o tzv. „PIIP forumu“ koji predstavlja inovativni model za podršku razvoju kvalitetnih razvojnih projekata. Ovaj Forum stavlja naglasak na razvoj projekata iz područja razvoja ljudskih potencijala i lokalnog tržišta rada. PIIP je skraćenica od projekti-intervencija-implementacija-partnerstvo, dakle pristup koji omogućava lokalnim dionicima stručnu podršku za razvoj projekata financiranih iz EU fondova.

Podijelite i prijavite svoje projektne ideje!

Projektne ideje koje želite podijeliti s ostalim lokalnim dionicima te koje će kroz PIIP forum dobiti podršku za daljnji razvoj u projekte spremne za financiranje, potrebno je prijaviti do  8. srpnja 2019. u vrlo sažetom obliku (koji problem želite riješiti, cilj projekta, ciljne skupine, očekivani rezultati, osnovne aktivnosti), i to putem ove poveznice

Prijava sudjelovanja na forumu

Vaše sudjelovanje putem Google online obrasca  potvrdite najkasnije do 10. srpnja 2019. putem sljedeće poveznice, a program rada pogledajte ovdje.

ODRAZ / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Od plastičnog otpada do NO2 Recycle dizajnerskih stolica!

Japanski studio Nendo potpisuje dizajn stolica za poznati danski brend namještaja Republic of Fritz Hansen, a za njihovu izradu korišten je reciklirani plastični otpad sakupljen u kućanstvima u srednjoj Europi.

Samobor: Projekt „Mjesto za nas”

Pučko otvoreno učilište Samobor potpisalo je novi projekt financiran sredstvima Europske unije. Vrijednost projekta je 665.250,00 kn za razdoblje od 15 mjeseci.

Europski tjedan održivog razvoja 2019.

Sudjelujte u Europskom tjednu održivog razvoja (ETOR), koji se uspješno provodi već petu godinu za redom od 30. svibnja do 5. lipnja. Prošlogodišnji ETOR imao je 6.035 registriranih događaja koji su se odvijali u 34 europske zemlje! ODRAZ-Održivi razvoj zajednice koordinator je ove inicijative u Hrvatskoj.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER