Natječaj za izbor najljepše okućnice triljskog kraja 2020.

Prijave se zaprimaju do sredine srpnja

Traži se najljepša okućnica u projektu „Volim Hrvatsku, volim Trilj“

Turistička zajednica grada Trilja u okviru akcije „Volim Hrvatsku, volim Trilj“ organizira izbor najljepše okućnice. Prijedlozi i prijave primaju se do 15. srpnja 2020. godine, a trebaju sadržavati ime i prezime obitelji vlasnika okućnice, adresu i broj telefona. Prijave se mogu dostaviti pismenim putem na adresu: Turistička zajednica grada Trilja, Kralja Tomislava 1a, 21240 Trilj, ili na e-mail: info@visittrilj.com.

Osnovni kriteriji za izbor najljepše okućnice je ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud, izbor i njega biljaka te poštivanje tradicije i elemenata lokalnog podneblja.

Proglašenje pobjednika biti će u rujnu, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 021/832-510 ili na 098 9231 109.

Iz Grada Trilja pozivaju sve zainteresirane građane i građanke da se prijave na natječaj, a za pobjednika ili pobjednicu osigurana je vrijedna nagrada.

Grad Trilj / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Predstavljanje rezultata akcija prikupljanja morskog otpada

Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce iz Splita je krajem svibnja ove godine započela s akcijama čišćenja plaža i podmorja u sedam hrvatskih obalnih županija u sklopu usluga za Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja RH.

Beč ponovno bira najljepše privatne vrtove

Sve građanke i građani Beča koji su svoje domove i balkone ukrasili prekrasnim cvijećem i biljkama moći će sudjelovati u gradskom foto-natječaju „Rascvjetani dom“

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER