Održana Skupština CGO Karlovačke županije KODOS d.o.o.

Centar za gospodarenje otpadom Karlovačke županije

Skupština Centra za gospodarenje otpadom Karlovačke županije KODOS d.o.o. održana je danas u prostorima Razvojne agencije Karlovačke županije KARLA.

Prema dnevnom redu Skupštine usvojen je zapisnik sa 16. sjednice Skupštine Društva održane 27. travnja 2017. godine. Jednoglasno je donesena odluka o opozivu predsjednika Skupštine Društva Ivana Vučića te odluka o izboru nove predsjednice Martine Furdek Hajdin. O statusu projekta CGO Babina gora izvijestila je direktorica KODOS-a Marija Tufeković, a donesena je i Odluka o izmjeni Odluke o financiranju Društva za 2017. godinu.

Na Skupštini Društva bili su nazočni zamjenica župana Martina Furdek Hajdin, pročelnica Upravnog odjela za financije Marija Gemeri, gradonačelnica Ozlja Gordana Lipšinić, gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović, gradonačelnik Slunja Jure Katić, u ime Grada Karlovca Stjepan Mrežar te direktorica KODOS-a Marija Tufeković sa suradnicima.

www.kazup.hr / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Udruge poručuju: „Nama smeće, a njima Manhattan?! Dosta je!”

„Ako Milan Bandić još nije shvatio da ne želimo ovakav destruktivan GUP, građani i građanke će mu to jasno poručiti na još jednom prosvjedu“, izjavili su danas Zelena akcija, Pravo na grad i Udruga Siget ispred zagrebačke Gradske skupštine. Udruge su najavile prosvjed ispred Skupštine (Ćirilometodska 5) za ponedjeljak, 9. prosinca, u 08:15 sati, uoči održavanja iduće sjednice.

Pametno odloži - Bolji Karlovac složi

U Karlovcu je održana prva u nizu od 174 izobrazno-informativnih aktivnosti koje će se tijekom 2019. godine provoditi u okviru projekta „Pametno odloži - Bolji Karlovac složi“.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER