Održana Skupština CGO Karlovačke županije KODOS d.o.o.

Centar za gospodarenje otpadom Karlovačke županije

Skupština Centra za gospodarenje otpadom Karlovačke županije KODOS d.o.o. održana je danas u prostorima Razvojne agencije Karlovačke županije KARLA.

Prema dnevnom redu Skupštine usvojen je zapisnik sa 16. sjednice Skupštine Društva održane 27. travnja 2017. godine. Jednoglasno je donesena odluka o opozivu predsjednika Skupštine Društva Ivana Vučića te odluka o izboru nove predsjednice Martine Furdek Hajdin. O statusu projekta CGO Babina gora izvijestila je direktorica KODOS-a Marija Tufeković, a donesena je i Odluka o izmjeni Odluke o financiranju Društva za 2017. godinu.

Na Skupštini Društva bili su nazočni zamjenica župana Martina Furdek Hajdin, pročelnica Upravnog odjela za financije Marija Gemeri, gradonačelnica Ozlja Gordana Lipšinić, gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović, gradonačelnik Slunja Jure Katić, u ime Grada Karlovca Stjepan Mrežar te direktorica KODOS-a Marija Tufeković sa suradnicima.

www.kazup.hr / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Osnivačka sjednica Grupacije CGO danas u Zagrebu

Danas se održava izborna sjednica na kojoj će članovi birati novog voditelja Grupacije centara za gospodarenje otpadom, kao i još jednog dodatnog člana koji ulazi u Vijeće Udruženja komunalnog gospodarstva na razdoblje od četiri godine.​

Novi i značajni projekti i financijski iskoraci Grada Karlovca u 2018. godini

U 2018. godini Grad Karlovac poticat će razvoj poljoprivrede s više novca, odnosno  s  1,7 milijuna kuna umjesto ovogodišnjih 1.6 milijuna kuna. Više će biti i za poticanje malog i srednjeg poduzetništva i to 1,54 milijuna kuna što je značajan skok u odnosu na ovogodišnjih 1,1 milijun kuna, a takav je plan i za poticanje razvoja turizma sa 1,16 milijuna kuna u odnosu na ovogodišnjih uloženih 1,23 milijuna kuna, javljaju iz Grada Karlovca.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER