Rješavanje imovinsko-pravnih odnosa na projektu „Zaštita od poplava grada Ogulina“

Karlovačka županija

Sutra se u gradskoj vijećnici Ogulina potpisuje Sporazum o suradnji u rješavanju imovinsko-pravnih odnosa radi realizacije projekta „Zaštita od poplava grada Ogulina“

U vijećnici Grada Ogulina sutra će se potpisati Sporazum o suradnji u rješavanju imovinsko-pravnih odnosa radi realizacije projekta „Zaštita od poplava grada Ogulina“.

U nazočnosti gradonačelnika Ogulina Dalibora Domitrovića Sporazum će potpisati župan Karlovačke županije Damir Jelić, generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković te ravnatelji Županijske uprave za ceste Karlovac, Razvojne agencije Karlovačke županije KARLA, Centra za gospodarenje otpadom Karlovačke županije KODOS, Opće bolnice Karlovac i Opće bolnice i bolnice branitelja Domovinskog rata Ogulin.

Sporazumom će se regulirati angažiranje pravnika iz sustava Karlovačke županije te županijskih ustanova i tvrtki u radu na poslovima imovinsko-pravnih odnosa u projektu „Zaštite od poplava grada Ogulina“, a u cilju ubrzanja postupaka i brže realizacije projekta.

kazup.hr / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Ova tri velika američka grada uskoro bi mogla ostati bez vode

Cijeli svijet zabrinuto iščekuje što će se u Cape Townu dogoditi „nultog dana“ kada će uslijed intezivne trogodišnje suše presušiti zalihe vode i većina domova i tvrtki ostati bez vode. Ukoliko u narednom razdoblju ne padne znatna količina kiše, Cape Town bi mogao postati prvi veliki svjetski grad koji će se suočiti s potpunim kolapsom vodoopskrbe, a od toga nas dijeli još manje od tri mjeseca.

Novi i značajni projekti i financijski iskoraci Grada Karlovca u 2018. godini

U 2018. godini Grad Karlovac poticat će razvoj poljoprivrede s više novca, odnosno  s  1,7 milijuna kuna umjesto ovogodišnjih 1.6 milijuna kuna. Više će biti i za poticanje malog i srednjeg poduzetništva i to 1,54 milijuna kuna što je značajan skok u odnosu na ovogodišnjih 1,1 milijun kuna, a takav je plan i za poticanje razvoja turizma sa 1,16 milijuna kuna u odnosu na ovogodišnjih uloženih 1,23 milijuna kuna, javljaju iz Grada Karlovca.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER