Imate li pitanja u vezi gospodarenja otpadom na Braču?

Zeleni Brač – edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču

Tijekom rujna i listopada 2019. godine u sklopu projekta „Zeleni Brač – edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču“ održat će se osam tribina na kojima će građanke i građani moći riješiti sve nedoumice vezane za temu gospodarenja otpadom na otoku Braču.

Po jedna tribina održat će se u svakoj općini i gradu Supetru, a Bračanke i Bračani se pozivaju da klikom na link POSTAVI PITANJE! upute svoja pitanja, kao i kritike i prijedloge. Otočani tako imaju priliku postaviti pitanja na koja će sudionici ponuditi odgovor na samim tribinama. Dostavljena pitanja, kritike i prijedlozi bit će anonimni, a njihov broj nije ograničen.

Osim toga, putem kontakt obrasca na stranicama Zeleni Brač izborom općine ili grada na otoku Braču moguće je poslati i upit komunalnim redarima.

Tribine se financiraju sredstvima EU-a, putem Kohezijskog fonda i Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.–2020., Zaštita okoliša i održivost resursa u sklopu projekta „Zeleni Brač – edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču“ čija je ukupna vrijednost 299.490,00 kn, a projekt zajednički provode sve bračke općine i Grad Supetar.

Ekovjesnik

 

>>> Pročitajte još >>> Zero Waste Izazov – Zeleni Brač

VEZANE VIJESTI

Pulski projekt „RAZMISLI, ODVOJI, ŠTEDI!“

Provedbom projekta se građanima Pule-Pola prenose  ključne poruke kojima se upoznaju s važnostima i koristima održivog gospodarenja otpadom, s posebnim naglaskom na sprječavanje nastanka otpada, pravilno odvajanje otpada u kućanstvima, kućno kompostiranje i ponovnu uporabu predmeta.

Zero Waste Izazov – Zeleni Brač

Bračani se pozivaju da se pridruže Zero Waste pokretu i sudjeluju u jednomjesečnom izazovu reduciranja otpada koji se odvija u sklopu projekta „Zeleni Brač – edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču“. Projekt zajednički provode Grad Supetar i sve općine na otoku Braču.

I Sutivan uveo plažne pepeljare!

U Turističkoj zajednici općine Sutivan odlučili su utjecati na rješavanje problema sve većeg broja opušaka na sutivanskim plažama i to izradom „plažnih“ pepeljara koje se mogu preuzeti u njihovom uredu, javlja Zeleni Brač.

Večeras prvi brački ZERO WASTE koncert

Prvi brački ZERO WASTE koncert i 1. okupljanje mladih bračkih bendova održat će se večeras u 20.30 sati na Vlačici u Supetru u organizaciji kluba Mladi ZaNaS

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER