Čakovečka aplikacija E-redar i dalje na raspolaganju svim građanima

Aplikacija E-redar namijenjena je građanima za slanje prijava i upita komunalnoj služi

Grad Čakovec je 2016. godine uveo upotrebu aplikacije E-Redar čijim korištenjem građani gradskoj upravi mogu poslati svoje prijedloge, zamjerke i zapažanja vezana uz komunalnu službu i gradsku infrastrukturu.

Aplikacija E-Redar omogućuje jednostavno i brzo slanje prijava preko računala ili mobilnih telefona, praćenje tijeka rješavanja predmeta te komunikaciju s gradskim komunalnim službama, a izradila ju je tvrtka „Pulsar“ d.o.o.

Jučer su djelatnici Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo Grada Čakovca, odslušali predavanje na temu E-Redara, koje im je održao autor aplikacije dr. Bruno Trstenjak, inače jedan od predavača s Međimurskog veleučilišta. Djelatnici su upoznati s radom same aplikacije i načinom komunikacije s građanima, a u sustav je uključeno i GKP Čakom pa građani mogu dostavljati i svoje primjedbe na rad te komunalne tvrtke. Besplatna aplikacija dostupna je za preuzimanje za Android i iOS platforme.

Grad Čakovec / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

S radom počeo i Čakovečki online plac

Čakovečki online plac građanima omogućuje kupovinu domaćih proizvoda iz sigurnosti vlastitog doma, a proizvođačima plasman proizvoda u vrijeme kada klasična prodaja na tržnicama nije moguća.

U Čakovcu otvorene nove jaslice

Nakon nekoliko mjeseci gradnje te obavljenog tehničkog pregleda, u petak je svečano otvoren novoizgrađeni objekt u Dječjem vrtiću „Maslačak“ u čakovečkim Martanama. Investicija je bila vrijedna nešto manje od 5 milijuna kuna, a s 1,2 mil. kuna jaslice je sufinanciralo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Sadnja preko 40 novih stabala u čakovečkom Perivoju Zrinskih

Radovi će se odvijati prema Projektu revitalizacije Perivoja Zrinskih, a osim uklanjanja bolesnih i starih stabala te orezivanja krošnji i grmova, posadit će se i preko 40 novih stabala, stotinjak grmova te 1.800 cvjetnih sadnica.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER