Zagreb: Savjetovanje o potrebi izgradnje javnih garaža na području Donjeg Grada

Svoje primjedbe i prijedloge možete dostaviti do 24. lipnja 2019.

Nacrt prijedloga prometne studije Analiza prometne potrebe izgradnje javnih parkirališnih garaža na području Donjeg Grada s ciljem unaprjeđenja održivog prometnog sustava Grada Zagreba

Grad Zagreb otvorio je savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga prometne studije Analiza prometne potrebe izgradnje javnih parkirališnih garaža na području Donjeg Grada s ciljem unaprjeđenja održivog prometnog sustava Grada Zagreba. Savjetovanje se provodi do 24. lipnja 2019. godine. Uključite se, važno je!

Poveznica za preuzimanje dokumenta >>> Nacrt prijedloga prometne studije Analiza prometne potrebe izgradnje javnih parkirališnih garaža na području Donjeg Grada s ciljem unaprjeđenja održivog prometnog sustava Grada Zagreba 

Za sudjelovanje u savjetovanju potrebno je popuniti obrazac za sudjelovanje javnosti u internetskom savjetovanju koji se nalazi u prilogu.

Popunjeni obrazac potrebno je dostaviti na adresu elektroničke pošte: normativa@zagreb.hr i to zaključno do 24. lipnja 2019. godine.

Po završetku savjetovanja, sve pristigle primjedbe i prijedlozi bit će javno dostupni na internetskoj stranici Grada Zagreba, a ukoliko ne želite da vaši osobni podaci budu javno objavljeni, to možete jasno istaknuti pri slanju obrasca.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Građani i brojni turisti u Beču lakše podnose toplinski val

Lipanj je i Bečanke i Bečane iznenadio svojim ekstremno visokim temperaturama. Austrijska se metropola već dugi niz godina bori protiv klimatskih promjena i nastoji ublažiti njihove posljedice na život građana. U te je svrhe ovih dana postavljena tisućita javna česma s besplatnom pitkom vodom za građane i posjetitelje.

Predstavljanje prijedloga prometne studije Donjeg grada

Kao što smo već ranije izvijestili, Grad Zagreb je otvorio savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga prometne studije „Analiza prometne potrebe izgradnje javnih parkirališnih garaža na području Donjeg Grada s ciljem unaprjeđenja održivog prometnog sustava Grada Zagreba“. Savjetovanje se provodi do 24. lipnja 2019. godine.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER