ReDu - provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika

Projekt se provodi do 8. travnja 2020. godine

ReDu – informativno-izobraznim aktivnostima do povećanja stope odvojeno prikupljenog komunalnog otpada, smanjenja otpada na odlagalištima i povećane svijesti o važnosti gospodarenja komunalnim otpadom

„ReDu“ – provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika projekt je Grada Dubrovnika koji se provodi od 8. kolovoza 2018. do 8. travnja 2020. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.386.980,00 kuna, od čega Europska unija putem Kohezijskog fonda, kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ sufinancira 1.178.933,00 kuna.

Projektom „ReDu“ želi se doprinijeti povećanju stope odvojeno prikupljenog komunalnog otpada, smanjenju količine otpada koji se odlaže na odlagališta i izgraditi svijest svih nas o važnosti gospodarenja komunalnog otpada. Predviđen je niz aktivnosti kojima će se građane, kao glavnu ciljnu skupinu, cjelovito informirati i upoznati s ciljevima gospodarenja otpadom te ih motivirati za njihovo ostvarivanje.

Grad Dubrovnik / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Dubrovnik: Uređenje nogostupa od Vrata od Ploča do Lazareta

Na predjelu Ploča u planu je uređenje pješačkog prolaza, i to na dijelu od Vrata od Ploča pa do ulaza u kompleks Lazareta, a navedeni radovi predmet su ovog tjedna pokrenutog otvorenog postupka javne nabave.

#JArecikliram za očuvanje jaskanskog okoliša

Građanke i građani Jastrebarskog pozivaju se na prezentaciju ispravnog sortiranja, recikliranja i besplatnog odlaganja otpada koja će se održati na Reciklažnom dvorištu Božićka u četvrtak 12. rujna 2019. godine s početkom u 18 sati.

O održivom gospodarenju otpadom na području grada Ivanca

U sklopu EU projekta o održivom gospodarenju otpadom koji Grad Ivanec provodi u suradnji s partnerima – Poslovnom zonom Ivanec i Projektnim uredom za EU fondove, Ivkomom d.d. i vanjskim suradnicima, Grad Ivanec je nadogradio i svoju internetsku stranicu. Na www.otpad.ivanec.hr građani mogu pronaći sve sadržaje i upute vezane uz tematiku pravilnog odlaganja i gospodarenja otpadom.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER