„Dani Sunca“ ovog tjedna na zadarskom Narodnom trgu

Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira

Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira „Dani Sunca“ održat će se na zadarskom Narodnom trgu od 18.-20. travnja 2019. u organizaciji udruge „Eko-Zadar“

Ovo je prvo ovogodišnje, no ujedno i 51. izdanje „Dana Sunca“ koje će se od ovog četvrtka do subote održati pod motom „Živjeti dobro“. Radno vrijeme sajma koji se održava uz potporu Grada Zadra je od 8-20 sati, a na njemu će se predstaviti deset izlagača, među kojima po prvi put i jedna izlagačica iz Zagreba s ručno rađenim nakitom. Riječ je o tvrtki Art Studio Lacani.

Na „Danima Sunca“ sudjelovat će još i PTO Nekić iz Biograda na Moru s prirodnom kozmetikom, dok će se Kamen dizajn iz Preka predstaviti s uporabnim predmetima, suvenirima i nakitom od bračkog kamena. Svoje proizvode od aronije predstavit će OPG Marko Šmid iz Bjelovara, a proizvode od bobičastog voća Bokun d.o.o. iz Splita. OPG CD Raspović iz Zadra sudjelovat će s proizvodima od lavande, likerima i džemovima, dok će med i proizvode od meda predstaviti OPG Slavica Veber iz Slavonskog Broda i OPG Mladen Jezidžić iz Zadra.

Na sajmu već tradicionalno gostuje i Socijalna zadruga PUT iz Rijeke sa svojim sirupima, džemovima i proizvodima od samoniklog bilja, poput omiljenog pesta od medvjeđeg luka, a uz ovaj asoriman predstavit će se i s uporabnim predmetima i suvenirima od keramike i prirodnih materijala. Iz Rijeke stiže i Proizvodni obrt TamiKerami i to s keramičkim suvenirima i raznim uporabnim predmetima od keramike.

Eko-Zadar / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Regionalni dani EU fondova u Zadru

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Zadrom organizira informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

Ove subote Žmergov Eko sajam u Opatiji

U subotu, 9. veljače, u organizaciji Udruge Žmergo, održat će se prvi ovogodišnji Ekološki sajam u Opatiji na već dobro poznatoj lokaciji – ispred tržnice Mrkat.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER