Ove subote Žmergov Eko sajam u Opatiji

U vremenu od 9:00 do 13:00 sati

U subotu, 9. veljače, u organizaciji Udruge Žmergo, održat će se prvi ovogodišnji Ekološki sajam u Opatiji na već dobro poznatoj lokaciji – ispred tržnice Mrkat.

Petnaestak eko certificiranih izlagača predstavit će se na sajmu u vremenu od 9:00 do 13:00 sati. Očekuje vas puno zanimljivih proizvoda poput voća, povrća, meda, mliječnih proizvoda, žitarica, kruha, ulja (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitog bilja, kozmetike i druge ekološke blagodati.

Udruga Žmergo / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Najava tribine „Opatijci, što ćemo s otpadom?“

Udruga Žmergo u ponedjeljak, dana 30. listopada, organizira javnu tribinu  „Opatijci, što ćemo s otpadom?“, koja će se održati u Villi Antonio, Vladimira Nazora 2 s početkom u 18 sati.

Štihanje? Ne, hvala!

U okviru programa „Edukacija mještana o održivom razvoju“, koji sufinancira Općina Kostrena, ove subote održat će se i zanimljivo predavanje o vrtlarenju bez prekopavanja.

17. sajamska priredba Proizvodi hrvatskog sela

17. SAJAM PROIZVODI HRVATSKOG SELA – izložba, promocija i prodaja poljoprivredno-prehrambenih proizvoda s područja cijele Hrvatske, održava se od 16.-18. ožujka 2018. godine u Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER