Rezultati studije ocjene stanja voda i tla na neposrednom utjecajnom području odlagališta otpada Piškornica

Javno izlaganje studije održat će se u četvrtak, 7. veljače 2019.

Predstavljanje rezultata studije ocjene stanja voda i tla na neposrednom utjecajnom području odlagališta otpada Piškornica

U četvrtak, 31.01.2019. godine u 12,00 sati u prostoru HGK - Županijske komore u Koprivnici, Frankopanska 3 (I. kat) održat će se konferencija za medije na kojoj će se prezentirati rezultati studije ocjene stanja voda i tla na neposrednom utjecajnom području odlagališta otpada Piškornica.

Studiju će ispred izrađivača EKO-INVEST d.o.o. prezentirati doc.dr.sc. Nenad Mikulić i prof.dr.sc. Roko Andričević, dok će konferenciji prisustvovati direktor Piškornice d.o.o. Mladen Ružman, direktor Piškornica – sanacijsko odlagalište d.o.o. Marijan Blažok te članovi radne skupine - predstavnici Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, Koprivničke vode d.o.o., Piškornica d.o.o. i Piškornica – sanacijsko odlagalište d.o.o.

Nakon održavanja konferencije studija će biti objavljena na internetskim stranicama RCGO Piškornica, a njeno javno izlaganje održat će se u četvrtak, 7. veljače 2019. godine u 17,00 sati u prostoru  HGK – Županijske komore u Koprivnici, Frankopanska 3, I. kat.

VEZANE VIJESTI

Udruge poručuju: „Nama smeće, a njima Manhattan?! Dosta je!”

„Ako Milan Bandić još nije shvatio da ne želimo ovakav destruktivan GUP, građani i građanke će mu to jasno poručiti na još jednom prosvjedu“, izjavili su danas Zelena akcija, Pravo na grad i Udruga Siget ispred zagrebačke Gradske skupštine. Udruge su najavile prosvjed ispred Skupštine (Ćirilometodska 5) za ponedjeljak, 9. prosinca, u 08:15 sati, uoči održavanja iduće sjednice.

Tematska sjednica o Piškornici u Koprivnici

Lokacija Piškornica veličine 45 hektara je državnim Planom o gospodarenju otpadom predviđena za gradnju regionalnog centra za gospodarenje otpadom za Koprivničko-križevačku, Krapinsko-zagorsku, Međimursku i Varaždinsku županiju koje su zajedno s općinom Koprivnički Ivanec još 2009. godine osnovali tvrtku Piškornica d.o.o.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER