Knjiga „Ptice Hrvatske i Europe” putuje Hrvatskom

Najbogatiji i najpotpuniji priručnik o pticama

Riječ je o hrvatskom izdanju najuspješnijeg priručnika o pticama, tiskanog u više od 1,1 milijuna primjeraka i na 22 jezika, Collins Bird Guide, čiji su autori Lars Svensson, Killian Mullarney i Dan Zetterström

Nakon promocije u Hrvatskom novinarskom društvu i na Interliberu u Zagrebu, promocija hrvatskog izdanja popularnog Collinsovog vodiča za prepoznavanje ptica održat će se: 

Urednik Vedran Lucić će održati informativno predavanje o praktičnom korištenju knjige u promatranju ptica. Više informacija dostupno je na Facebook stranici Udruge BIOM. Na predstavljanjima će se knjiga prodavati po povoljnijoj, nižoj cijeni (130 kn).

Riječ je o hrvatskom izdanju najuspješnijeg priručnika o pticama, tiskanog u više od 1.100 000 primjeraka i na 22 jezika, Collins Bird Guide, čiji su autori Lars Svensson, Killian Mullarney i Dan Zetterström. Knjiga je namijenjena kako vrsnim ornitolozima, tako i početnicima, zaljubljenicima u ptice i prirodu, učenicima, profesorima i svima koji bi željeli saznati više o čarobnom svijetu ptica koji nas okružuje.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Promatranje ptica u prostoru Velesajma

Na 42. izdanju Međunarodnog sajma knjiga i učila Interliber koji se održava od 12. do 17. studenog na Zagrebačkom velesajmu, predstavit će se više od 380 izlagača, a  među njima i udruga Biom.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER