Knjiga „Ptice Hrvatske i Europe” putuje Hrvatskom

Najbogatiji i najpotpuniji priručnik o pticama

Riječ je o hrvatskom izdanju najuspješnijeg priručnika o pticama, tiskanog u više od 1,1 milijuna primjeraka i na 22 jezika, Collins Bird Guide, čiji su autori Lars Svensson, Killian Mullarney i Dan Zetterström

Nakon promocije u Hrvatskom novinarskom društvu i na Interliberu u Zagrebu, promocija hrvatskog izdanja popularnog Collinsovog vodiča za prepoznavanje ptica održat će se: 

Urednik Vedran Lucić će održati informativno predavanje o praktičnom korištenju knjige u promatranju ptica. Više informacija dostupno je na Facebook stranici Udruge BIOM. Na predstavljanjima će se knjiga prodavati po povoljnijoj, nižoj cijeni (130 kn).

Riječ je o hrvatskom izdanju najuspješnijeg priručnika o pticama, tiskanog u više od 1.100 000 primjeraka i na 22 jezika, Collins Bird Guide, čiji su autori Lars Svensson, Killian Mullarney i Dan Zetterström. Knjiga je namijenjena kako vrsnim ornitolozima, tako i početnicima, zaljubljenicima u ptice i prirodu, učenicima, profesorima i svima koji bi željeli saznati više o čarobnom svijetu ptica koji nas okružuje.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

World Cleanup Day: Očistimo zajedno zelenu oazu u predgrađu Zagreba!

Budite dio globalne ekološke akcije „World Cleanup Day“, koja ističe moć običnih, „malih“ ljudi da zajedništvom postignu nevjerojatne stvari! Provedite dan u prirodi i u dobrom društvu pridonesite čišćem okolišu, a usput saznajte i nešto o pticama!

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER