Dr. Will Tuttle - Iscijeliti svijet: pogled na prehranu

Predavanje autora knjige „Hrana za mir“

Nagrađivani američki spisatelj, govornik, edukator, pijanist, skladatelj i autor knjige „Hrana za mir“ nakon pet godina ponovno dolazi u Zagreb održati predavanje pod nazivom „Iscijeliti svijet: pogled na prehranu”.

Predavanje koje je besplatno i otvoreno za javnost, održat će se ovog petka, 12. listopada u 18 sati, u prostoru udruge Prijatelji životinja u Jurišićevoj 25 u Zagrebu. Dan ranije, zahvaljujući aktivistima za prava životinja iz Splita, dr. Tuttle će održati predavanje i u tom gradu u četvrtak 11. listopada u 19 sati u prostoru WIP Co-Working Space, Velebitska 147, Split.

U svojoj knjizi „Hrana za mir“, dr. Tuttle je istražio duboke društvene i duhovne posljedice naših prehrambenih navika i mentaliteta koji ih podržava, a na predavanju će se osvrnuti i na načine kako možemo pomoći sebi, drugima i razvitku boljeg, pravednijeg i humanijeg svijeta za sva živa bića koja ga nastanjuju. S njim dolazi i supruga Madeleine Tuttle koja svojom umjetnošću komplementira promišljanja koja oboje dijele. Uvod u predavanje održat će Philip Nicozisis, javni govornik iz SAD-a i akreditirani edukator Hipokratova instituta u SAD-u. Predavanje u Zagrebu bit će na engleskom jeziku uz simultani prijevod na hrvatski jezik.

Za one koji neće biti u prilici prisustvovati predavanju dr. Tuttlea, Prijatelji životinja preporučuju njegove zanimljive i informativne tekstove o pozitivnoj revoluciji i pet univerzalnih tabua, a sve koji žele podržati načela suosjećanja i nenasilja, pozivaju da isprobaju Vege izazov.

Splićanke i Splićani pozivaju se i na predavanje Vedrana Romca dana 13. listopada 2018. u 18 sati, u Centru za kulturu Zlatna vrata gdje će održati nadahnuto predavanje pod nazivom „Nevidljivi ljudi, nevidljive životinje“.

Prijatelji životinja / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Vege piknik na Bundeku

Svjetski dan zaštite životinja obilježit će se u organizaciji Grada Zagreba dana 6. listopada na Bundeku, gdje će biti postavljeni štandovi udruga za zaštitu životinja, a na Vege pikniku će svi zainteresirani moći isprobati veganske obroke.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER