„Obnovljene kuće – više štede više vrijede“

Rekordnih 120 milijuna eura: Javni poziv namijenjen je građanima koji su vlasnici ili suvlasnici obiteljskih kuća i u kojima imaju prebivalište

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) uskoro objavljuje Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća. Građanima će na raspolaganju biti „rekordnih“ 120 milijuna eura, a sve novosti vezane za program sufinanciranja bit će predstavljene na konferenciji „Obnovljene kuće – više štede više vrijede“.

Konferencija „Obnovljene kuće – više štede više vrijede“ održat će se 8. ožujka od 10 do 12:30 sati u hotelu Westin u Zagrebu, a uz direktora Fonda Luku Balena i direktoricu Večernjeg lista Ivanu Krajinović, na događanju će sudjelovati i potpredsjednik Vlade RH i ministar  prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić te ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan.

Predviđena je i panel rasprava na kojoj će sudionici iz različitih institucija raspravljati o dosadašnjim učincima energetskih obnova u zgradarstvu te izazovima s kojima se na tom području susreću svi dionici koji su u taj proces uključeni.

Program konferencija „Obnovljene kuće – više štede više vrijede“ pronađite u prilogu članka.

 

VEZANE VIJESTI

Arena Porte de la Chapelle otvara svoja vrata u nedjelju 11. veljače

Arena Porte de la Chapelle (Adidas Arena) predstavlja novo središte sjevernog dijela francuske metropole koje će kao višenamjenski modularni prostor svojim sadržajima biti otvoren za sve stanovnike ove pariške četvrti. S kapacitetom od 8.000 sjedala dvorana će nakon Ljetnih olimpijskih i paraolimpijskih igara Paris 2024. upotpuniti mogućnosti održavanja brojnih kulturnih i sportskih događanja i natjecanja, a bit će i dom košarkaškog kluba Paris Basketball.

Kuće koje štede više vrijede!

„Kuće koje štede – više vrijede“ naziv je konferencije koja je u petak 8. ožujka održana u zagrebačkom hotelu Westin, a na kojoj su, uz brojne sudionike, sudjelovali Branko Bačić, potpredsjednik Vlade RH i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan te direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Luka Balen.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER