Počinje projekt Šapa humanitarnosti

Humanitarni i ekološki projekt pod nazivom „Šapa humanitarnosti“ održava se u organizaciji udruge eSTUDENT

Cilj projekta Šapa humanitarnosti je educirati i aktivirati studente i sve zainteresirane o zero waste načelima kroz prikupljanje stare odjeće te njezinu prenamjenu u igračke za pse i mačke.

U ožujku počinje važan dio projekta Šapa humanitarnosti: izrada igračaka od prikupljenih materijala. Prijave za radionice počele su 19. veljače i traju do 10. ožujka 2024. godine. Prijaviti se možete putem sljedećeg online obrasca.

Kroz aukcije izrađenih igračaka, prikupljat će se sredstva za zbrinjavanje i pomoć životinjama u skloništima. Aukcije igračaka održat će se sredinom travnja, a novčana sredstva prikupljena aukcijom igračaka donirat će se Udruzi S-PAS by Gloria Malin. 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom eco-friendly i animal-loving projektu, možete pratiti web stranicu, kao i Facebook, Instagram i LinkedIn projekta Šapa humanitarnosti.

VEZANE VIJESTI

Europski jež osvaja njemačke billboarde

U posljednjih nekoliko tjedana diljem Njemačke mogu se vidjeti brojni plakati s ježom - životinjom 2024. godine. Nacionalnom kampanjom želi se skrenuti pozornost na važnost zaštite ove ugrožene divlje vrste, a građani se pozivaju na sudjelovanje dostavom fotografija i informacija o staništima s ciljem praćenja stanja populacije ježeva.

Šapa humanitarnosti - dobar osjećaj za vas, a beskrajna sreća za životinje!

Cilj projekta je ukazati na važnost ekološke osviještenosti studenata, potaknuti njihovu kreativnu stranu te napraviti dobro djelo darivanjem životinja u azilu. S obzirom da je riječ o novom projektu, udruga eStudent želi privući veći broj sudionika kako bi zajedno pomogli što većem broju napuštenih životinja. 

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER