Grad Đakovo organizira radionicu na temu poticanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća

Radionica na temu „Javni poziv za poticanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Grada Đakova u 2024. godini“ organizira se u okviru provedbe programa „Energija i klimatske promjene“, a održat će se u utorak 27. veljače 2024. godine.

Grad Đakovo u sklopu provedbe projekta „One Sun Connecting North and South“, financiranog iz EGP financijskog mehanizma za razdoblje od 2014.-2021., u okviru provedbe programa „Energija i klimatske promjene“ organizira radionicu na temu „Javni poziv za poticanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Grada Đakova u 2024. godini“.

Javni poziv za poticanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Đakova u 2024. godini namijenjen je fizičkim osobama - građanima koji imaju obiteljsku kuću i prebivalište na području Grada Đakova, a koji su se prethodno uspješno prijavili na javne pozive za poticanje obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama koje je objavio Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU).

Radionica za sve zainteresirane sudionike održat će se u utorak 27. veljače 2024. godine u 15:30 sati u Kući Reichsman (Ul. pape I. Pavla II.).

 

VEZANE VIJESTI

FZOEU objavio uvjete za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća u 2024.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) na svojim mrežnim stranicama objavio je uvjete i kriterije za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća. Građanima će tako u 2024. godini na raspolaganju biti čak 120 milijuna eura, što je do sada najveći iznos koji je država izdvojila za ove projekte.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER