Zagrebu: Besplatne radionice za energetsku obnovu obiteljskih kuća

Nastavlja se sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost poziva sve zaineresirane na besplatne informativne radionice za energetsku obnovu obiteljskih kuća, koje će se u Zagrebu održati 6. i 7. listopada 2021.

U srijedu 6. listopada i četvrtak 7. listopada, u 16 sati, u prostorijama Udruženja obrtnika Zagreb (Mažuranićev trg 13), održat će se informativne besplatne radionice za građane o programu sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća.

Djelatnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstavit će sve uvjete sufinanciranja, s naglaskom na popis potrebne dokumentacije i način prijave na Javni poziv, nakon čega će građani imati priliku postavljati i konkretna pitanja.

Prijava je obvezna i to putem sljedeće poveznice, a radionice se organiziraju u skladu s važećim epidemiološkim mjerama.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Woodburn hrvatskim tvrtkama želi predstavit prednosti PPA ugovora

Odjel za eksterijer globalne automobilske tvrtke Magna International (Magna) potpisao je svoj prvi ugovor o otkupu električne energije (PPA) s tvrtkom Woodburn Capital Partners. Temeljem sklopljenog ugovora, Woodburn će izgraditi i operativno voditi posebnu fotonaponsku elektranu snage 2,4 MW na lokaciji Magnine tvornice u Češkoj Republici, u skladu s 15-godišnjim PPA aranžmanom.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER