Božićni sajam i razmjena rabljenih predmeta u Gajnicama

Ulaz na sajam slobodan je za sve

Mjesni odbor Gajnice i ove godine organizira predbožićno kvartovsko druženje i sajam razmjene za sve zainteresirane

Sajam se održava u Mjesnom odboru Gajnice (Ulica Kerestinečkih žrtava 31, Zagreb) u subotu 16. prosinca od 15-19 sati.

Božićni sajam otvoren je za rukotvorine, domaće proizvode, božićne ukrase, nakit, a dobrodošla je i rabljena odjeća i obuća, knjige, igračke - sve što bi moglo završiti kao dar pod borom. Stvari se mogu prodavati po simboličnim cijenama ili mijenjati s drugim sudionicima sajma. Naravno, mogu se i poklanjati posjetiteljima.

Na sajmu možete izlagati ili samo doći vidjeti ponudu i uloviti pokoju stvarčicu u dobroj atmosferi uz kuhano vino.

Organizatori pozivaju izlagače da se prijave putem maila razmjenanazapadu@gmail.com, a sve posjetitelje pozivaju da sa sobom svakako povedu svoju djecu jer su za njih pripremili mađioničarski nastup od 16-18 sati.

Više informacija potražite na Facebook eventu.

VEZANE VIJESTI

Berlinska robna kuća NochMall postavlja nove standarde u održivoj kupovini

NochMall je prva robna kuća rabljene robe u Berlinu, ali i puno više od toga. Ovdje se na više od 2 000 četvornih metara ne prodaju samo namještaj, odjeća, kućanski uređaji i razne potrepštine za kućanstvo, igračke, knjige i još mnogo toga – čak oko 30 000 artikala koji čekaju drugi život u novom domu, već se organiziraju brojne radionice, a Berlinčani educiraju o kružnom gospodarstvu i sprječavanju nastanka otpada.

U Kninu se u subotu održava Sajam razmjene predmeta i ekološka radionica

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane građan(k)e Knina na Sajam razmjene predmeta i edukativnu ekološku radionicu o mjerama sprječavanja nastanka otpada, odvojenog sakupljanja komunalnog otpada i njegove obrade. Sajam će se održati u subotu 25. veljače s početkom u 11 sati u prostoru Informacijsko-inovacijskog inkubatora 3i (Sinjska ulica 10).

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER