Ovogodišnji sajam CroAGRO održat će se od 30. studenog do 3. prosinca

Sajam CroAGRO - Središnje nacionalno događanje na temu poljoprivrede, hrane i zdravih stilova života

Projektni tim međunarodnog sajma poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije – CroAGRO u punom je zamahu s pripremama središnjeg nacionalnog događanja u poljoprivredi. U devet paviljona Zagrebačkog velesajma okupit će sve najbolje u poljoprivredi.

Sajam CroAGRO održat će se pod pokroviteljstvom Odbora za poljoprivredu Hrvatskog sabora, Ministarstva poljoprivrede RH i Grada Zagreba, a partneri sajma su Hrvatska poljoprivredna komora, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta u Osijeku i Hrvatska zajednica županija.

Za četverodnevni CroAGRO, koji će se održati od 30. studenog do 3. prosinca 2023., već je iskazan veliki interes široke i poslovne publike, naročito zbog nezamjenjivih B2B susreta. Na sajmu se očekuje oko 25 000 posjetitelja, a priprema se prema standardima eminentnih međunarodnih organizatora.

  • Sajam CroAGRO / Foto: Zagrebački velesajam

Vrhunski uvjeti za izlaganje poput mogućnosti dopreme izlagačkih eksponata kroz teretne ulaze u paviljone, do odabira termina, održavanja sajma, u kojemu miruju poljoprivredni radovi, samo su neki od elemenata zbog kojih se izlagači rado odazivaju na sajam kakav poljoprivreda zaista zaslužuje!

Posjetitelje, između ostalog, i ove godine očekuju brojne premijere poljoprivredne mehanizacije, zatvoreni, uređeni i grijani paviljoni, ali i istovremeno održavanje Sajmova hrane i zdravog življenja. Sajamski popusti, brojne degustacije, zanimljiv popratni program, prezentacije, edukacije, radionice, jedna ulaznica za dva međunarodna sajma – može li bolje?!

U sklopu sajma CroAGRO održat će se i važne konferencije i skupovi o aktualnim temama s ovog područja: od mogućnosti dobivanja poticaja do navodnjavanja, o primjeni inovacija i visoke tehnologije te promocije zanimanja u poljoprivredi.

  • Sajam CroAGRO / Foto: Zagrebački velesajam

Za više informacija o sajmu CroAGRO posjetite stranice Zagrebačkog velesajma, a možete ga pratiti i putem Facebook stranice.

I nakon 50 godina Sajam Ambienta ove jeseni na Zagrebačkom velesajmu! Sve je počelo davne 1973. godine, a ovogodišnji 50. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održava se od 26. rujna do 1. listopada 2023. u proširenom izdanju.

Zagrebački velesajam / Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

Zagreb od hrvatskog Malog Beča može puno naučiti o poticanju bioraznolikosti i očuvanju pčela

Nakon što smo o pčelarstvu i pčelama u glavnom gradu Austrije razgovarali sa stručnjacima za bioraznolikost iz Grada Beča i pčelarima iz Zemaljskog pčelarskog saveza, nastavljamo s temom poticanja uzgoja medonosnih i zaštite solitarnih pčela te donosimo razgovor sa Sašom Zavrtnikom, dr. med. vet., M.Th., doktorandom na poslijediplomskom sveučilišnom doktorskom studiju Inženjerstvo okoliša na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER