Jubilarna 50. Ambienta na Zagrebačkom velesajmu

50. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije

I nakon 50 godina Sajam Ambienta ove jeseni na Zagrebačkom velesajmu! Sve je počelo davne 1973. godine, a nastavlja se od 26. rujna do 1. listopada 2023. u proširenom izdanju.

Sinergijski efekt zajedničkog nastupa tijekom šest dana rezultirat će s čak pet sajamskih projekata na jednom mjestu. Zajedno s partnerima ArhiBau.hr i Zagreb Design Week, Zagrebački velesajam će otvoriti čak osam paviljona na više od 18 000 četvornih metara. Priča o unutarnjem i vanjskom uređenju, namještaju, dizajnu, arhitekturi, urbanizmu, graditeljstvu te održivom razvoju, zaokružit će se sajmom umjetnina Art Zagreb te sajmom Hotel&Gastroteh, ugostiteljsko-hotelijerskom opremom HoReCa programa, koji se tematski i sadržajno nadovezuje na Ambientu.

Reprezentativan i bogat izložbeni program upotpunjen je prezentacijama, konferencijama, izložbama, stručnim skupom arhitekata, ali i brojnim eventima do kasnih večernjih sati.

Sajam Ambienta idealna je platforma za predstavljanje snage i potencijala domaće industrije, uz prezentaciju inozemnih brandova kroz komplementarne tematske cjeline: Namještaj i unutarnje uređenje, Produkt Dizajn Zona, Građenje i opremanje te trendovi uređenja eksterijera.

Organizatori očekuju preko 25 000 posjetitelja i pozivaju vas da budete dio najznačajnijeg poslovnog događaja u regiji. Radno vrijeme sajma bit će od 11:00 do 20:00 sati, dok će sva događanja na otvorenom trajati do ponoći. Cijena jedinstvene ulaznice iznosi sedam eura (52,73 kn).

Uz kupnju ulaznice svi posjetitelji sudjeluju u bogatoj nagradnoj igri, a u utorak 26. rujna ulaz će biti besplatan za sve posjetitelje.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme, budite i vi dio jubilarne 50. Ambiente te iskoristite popust za raniju prijavu.

Više informacija potražite na www.zv.hr i zv.ambienta@zv.hr.

VEZANE VIJESTI

U četvrtak se otvara 49. Ambienta

U paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma na 6.500 kvadrata izložbenog prostora svoje proizvode i usluge prezentirat će 146 izlagača iz 12 zemalja koji će predstaviti razne vrste namještaja za stanovanje, poslovne prostore, hotele i ugostiteljske objekte, dizajnerski namještaj te proizvode i opremu za unutarnje i vanjsko uređenje.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER