Natječaj „Hrvatska kakvu želimo“

Zadnji dan prijave!

Natječaj se provodi na školskoj, županijskoj i nacionalnoj razini, a mogu sudjelovati učenici osnovnih škola koje iskažu interes i prijave sudjelovanje do danas, 8. veljače 2018. godine.

U okviru procesa izrade Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te Agencijom za odgoj i obrazovanje organizira Nagradni natječaj za osnovne škole za dječje literarne i likovne radove na temu „Hrvatska kakvu želimo“.

Nacionalna razvojna strategija Republike Hrvatske do 2030. godine osobito se tiče mlađih generacija građana Republike Hrvatske koji su danas djeca, ali 2030. godine će biti punoljetni građani. Ovaj natječaj daje priliku učenicima osnovnih škola da izraze svoju kreativnost te putem pjesmama, sastavaka i likovnih uradaka predstave Hrvatsku u kakvoj žele živjeti 2030. godine.

Natječaj se provodi na školskoj, županijskoj i nacionalnoj razini, a mogu sudjelovati učenici osnovnih škola koje iskažu interes i prijave sudjelovanje do danas, 8. veljače 2018. godine putem sljedećeg PRIJAVNOG OBRASCA.

Više o nagradnom natječaju saznajte na: www.hrvatska2030.hr

VEZANE VIJESTI

Nagrade najboljim radovima osnovnoškolaca u sklopu natječaja „Hrvatska kakvu želimo“

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici ovog su tjedna dodijeljene nagrade najboljim likovnim i literarnim radovima učenica i učenika osnovnih škola iz cijele Hrvatske, a dodjeli je nazočilo 450 osnovnoškolaca, njihovih roditelja i nastavnika koji su imali prigodu razgledati izložbu radova nacionalnih pobjednika te uživati u zabavnom programu.

Humanitarna akcija „I mi se želimo igrati“

Šibenski Centar za odgoj i obrazovanje Šubićevac i Moto klub „Galebi“ pokrenuli su humanitarnu akciju pod nazivom „I mi se želimo igrati“, u sklopu koje će se prikupljati sredstva za izgradnju dječjeg senzoričkog igrališta za djecu s posebnim potrebama.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER