Čuveni hotel Sacher otvorio „najslađi” drive-in u Beču

Austrijski turizam je posebno pogođen krizom koronavirusa

Svatko tko se u austrijskoj prijestolnici želi zasladiti, ispred svjetski poznatog hotela može kupiti originalnu Sacher tortu, a da pritom ne mora izaći iz automobila

Novi lockdown u Austriji teško pogađa hotelijersku industriju. U čuvenom hotelu Sacher, koji se nalazi u središtu Beča, dosjetili su se zanimljive ideje koja je u svega nekoliko dana provedena u djelo. Tako je stajalište ispred hotela, koji je zbog postojećih mjera trenutačno zatvoren za goste, pretvoreno u drive-in. Ondje slatkoljupci svakog dana od 8 do 19 sati mogu kupiti kraljicu svih čokoladnih torti – Sacher tortu. Osim ove svjetski poznate poslastice u ponudi hotela nalaze se i drugi proizvodi poput mnogima omiljenih Sacher kocki. Direktor hotela Andreas Keese kazao je da građani tako na siguran način mogu kupiti originalnu Sacher tortu, a da pritom ne moraju izaći iz automobila te u njoj mogu uživati kod kuće.     

  • Ispred bečkog hotela Sacher mogu se kupiti originalne Sacher-torte i drugi proizvodi © Hotel Sacher

Kako funkcionira „najslađi” drive-in u Beču? Kad se na stajalištu zaustavi automobil, iz hotela izlazi djelatnik koji preuzima narudžbu. Ubrzo donosi željene proizvode i stavlja ih kupcima u automobil tako da ne moraju izlaziti iz njega. Kako bi se izbjegao kontakt sa zaposlenikom hotela, kupcima je omogućeno beskontaktno plaćanje. No i oni koji nemaju automobile neće ostati praznih ruku jer se ukusne Sacher-torte također mogu kupiti u njihovoj slastičarnici u neposrednoj blizini hotela ili u njihovoj online trgovini. 

S hotelima i kavanama u raznim austrijskim gradovima te istoimenom tortom koja se pripravlja prema tajnoj recepturi poduzeće Sacher jedno je od najpoznatijih obiteljskih poduzeća u svijetu, a član je prestižne svjetske organizacije luksuznih hotela, Leading Hotels of the World.

EurocomPR / Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

Bečki hoteli kao alternativa za rad od kuće

Iako su hoteli u Beču s ciljem zaustavljanja širenja zaraze koronavirusom zatvorili svoja vrata za turiste, ondje i dalje smije odsjesti ključno osoblje, osobe na službenom putu i oni kojima je potreban hitan smještaj.

Jadranka hoteli - prvi hrvatski lanac hotela s certifikatom ISO 50001:2018

Na svečanoj dodjeli u Hotelu Bellevue lošinjskim Jadranka hotelima uručen je certifikat ISO 50001:2018. Time su Jadranka hoteli postali prvi lanac hotela u Hrvatskoj sa ISO 50001:2018 certifikatom, što potvrđuje predanost lošinjske tvrtke održivom razvoju. Kako bi dobili djelotvoran alat za učinkovito upravljanje energijom, koji uključuje i zaštitu okoliša, Jadranka hoteli prošli su zahtjevan audit sustava upravljanja energijom koji je provela tvrtka SGS Adriatica iz Italije.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER