2,3 milijuna kuna za PZ Zagrebački voćnjaci

Ruralni razvoj

Poljoprivrednoj zadruzi Zagrebački voćnjaci odobren je maksimalan iznos potpore od 2.267.790,00 kuna iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj za proizvođačku organizaciju.

Poljoprivredna zadruga se prijavila na Natječaj za provedbu Podmjere 9.1. „Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru“ te joj je nakon administrativne obrade koja je obuhvaćala kontrolu i razradu poslovnog plana odobren maksimalan iznos potpore koji će se isplaćivati u jednakim iznosima tijekom tri godine.

Poljoprivredna zadruga „Zagrebački voćnjaci“ prva je u Republici Hrvatskoj 2014. godine dobila status proizvođačke organizacije za voće i povrće čime joj je omogućeno apliciranje za maksimalan iznos bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije. 

Zagrebačka županija / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

2,2 milijuna kuna za zdravstvene, socijalne i humanitarne udruge

Prijaviti se mogu udruge i druge neprofitne organizacije te ustanove čija je djelatnost briga za djecu s posebnim potrebama, a čiji je osnivač Republika Hrvatska ili jedinica lokalne samouprave na području Zagrebačke županije.

Regionalni dani EU fondova u Zaprešiću

Regionalni dani EU fondova održat će se dana 21. prosinca 2018. u Novim dvorima Jelačićevim (objekt Vršilnica) u Zaprešiću s početkom u 10 sati

Zagrebačka županija olakšava gradovima i općinama put do EU fondova

Župan Stjepan Kožić potpisao je s predstavnicima 7 gradova, 9 općina i Zavodom za hitnu medicinu Zagrebačke županije ugovore o dodjeli bespovratnih potpora u vrijednosti 2,4 milijuna kuna za sufinanciranje tehničke pomoći za prijavu projekata na EU natječaje, sufinanciranje izrade projektne dokumentacijei za sufinanciranje provedbe projekata financiranih iz fondova i programa EU.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER