Regionalni dani EU fondova u Zaprešiću

21. prosinca 2018. u Novim dvorima Jelačićevim

Regionalni dani EU fondova održat će se dana 21. prosinca 2018. u Novim dvorima Jelačićevim (objekt Vršilnica) u Zaprešiću s početkom u 10 sati

Besplatne edukacije o financiranju iz EU fondova, kao i stručna radionica pod nazivom „Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj“ održat će se dana 21. prosinca u Novim dvorima Jelačićevim (objekt Vršilnica) s početkom u 10 sati. Ulaz je slobodan, a prijave se zaprimaju do popunjenja kapaciteta.

Program manifestacije dostupan je ovdje.

  • Regionalni dani EU fondova / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Samobor: Na Stražniku otvorena staza „Upoznajmo šumu”

U Park šumi Stražnik otvorena je edukativno rekreativna staza „Upoznajmo šumu“ uređena sredstvima dobivenim iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Ukupna vrijednost projekta je 830.000,00 kn od čega je 80 % financirano sredstvima Europske unije.

Regionalni dani EU fondova u Požegi

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Požeško-slavonskom županijom organizira informativno-edukativnu manifestaciju „Regionalni dani EU fondova“ s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije putem sajma i besplatnih edukacija.Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Požeško-slavonskom županijom organizira informativno-edukativnu manifestaciju „Regionalni dani EU fondova“ s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije putem sajma i besplatnih edukacija.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER