Regionalni dani EU fondova održat će se 26. listopada u Umagu

Regionalni dani EU fondova u Umagu

Nakon uspješno održanih događaja u desetak hrvatskih gradova, Regionalni dani EU fondova održat će se u Umagu dana 26. listopada 2018.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Gradom Umagom organizira informativno-edukativnu manifestaciju s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

Besplatne edukacije o financiranju iz EU fondova, kao i stručna radionica pod nazivom Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike? održat će se 26. listopada u Gradskoj vijećnici Grada Umaga (Ulica Giuseppea Garibaldija 6) s početkom u 10 sati.

Detaljan program dostupan je na danifondova.eu

  • Regionalni dani EU fondova / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Varšava ove jeseni dobiva najsuvremeniju remizu u regiji

Dovršava se izgradnja tramvajske remize u Annopolu, smještene u gradskoj četvrti Białołęka u sjeveroistočnom dijelu Varšave. Više od 150 niskopodnih tramvaja od ove jeseni servisirat će se u automatiziranom, ekološki prihvatljivom i najsuvremenijem objektu ove vrste u Poljskoj i ovom dijelu Europe.

Regionalni dani EU fondova u Solinu

Nakon uspješno održanih događaja u Ivancu, Biogradu na Moru, Zaprešiću, Bakru, Karlovcu, Požegi i Vinkovcima, Regionalni dani EU fondova održat će se u Solinu dana 27. rujna 2018. u Teatrinu Gradske knjižnice Solin (Ul. kralja Zvonimira 117) s početkom u 10 sati.

Regionalni dani EU fondova u Vinkovcima

Nakon uspješno održanih događaja u Ivancu, Biogradu na Moru, Zaprešiću, Bakru, Karlovcu i Požegi, Vinkovci su sedmi grad domaćin informativno-edukativnog događanja „Regionalni dani EU fondova“

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER