Edukativna radionica o održivoj mobilnosti

Sigurno na vlastiti pogon

Studenti i mladi stručnjaci pozivaju se na on-line edukativnu radionicu o održivoj mobilnosti koja će se održati u četvrtak, 28. svibnja od 11-14 sati i to putem ZOOM aplikacije

Radionica je besplatna i namijenjena studentima prometnih znanosti, urbanizma i arhitekture te mladim stručnjacima, a program se može preuzeti ovdje.

Mjesta na radionici su ograničena pa je prijavu potrebno izvršiti do ponedjeljka 25. svibnja 2020. i to putem sljedeće poveznice.

Projekt „Održiva sigurnost nemotoriziranog prometa u urbanim sredinama“ financira se iz Švicarsko-hrvatskog programa suradnje „Osnaživanje hrvatsko-švicarskih partnerstava za lokalni društveno-ekonomski rast i razvoj“, a provodi ga ODRAZ-Održivi razvoj zajednice, u suradnji sa Sindikatom biciklista, Fakultetom prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i švicarskim partnerom Pro Velo Schweiz.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Sigurnost nemotoriziranog prometa važna je tema u planiranju održive mobilnosti

Udruge ODRAZ - Održivi razvoj zajednice i Sindikat biciklista te Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu organizirali su stručni skup pod nazivom „Sigurnost nemotoriziranog prometa i planiranje održive mobilnosti“ na kojem su govorili planeri i donositelji odluka, kao i sami korisnici prometne infrastrukture.

Planiranje javnih prostora u Zagrebu

Udruge ODRAZ - Održivi razvoj zajednice i Sindikat biciklista te Fakultet prometnih znanosti, uz potporu Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, pozivaju urbaniste, prometne stručnjake, prostorne planere, predstavnike gradskih udruga i fakulteta, studente i sve ostale zainteresirane na predstavljanje vizija za razvoj javnih prostora na području Zagreba.

Sigurnost nemotoriziranog prometa i planiranje održive mobilnosti

Kako se promet planira u Švicarskoj? Zaostaje li Hrvatska za zapadnom Europom u planiranju održivog prometa? Znači li više biciklista i pješaka na ulicama i više nesreća? Odgovore na ta i ostala pitanja možete dobiti na stručnom skupu pod nazivom „Sigurnost nemotoriziranog prometa i planiranje održive mobilnosti“.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER